NÍNÓ

Győri gyilkos apa: az internetről értesült unokái haláláról a nagymama

Brutális módon gyilkolta meg két nagyobbik gyermekét H. Gábor, majd magával is végzett.
  • Szerző: ripost

Az interneten olvasgatva tudta meg Margitka, hogy az ő unokái a győri családirtás áldozatai. Az idős asszonyt teljesen összetörte a bestiális gyilkosság, és a tény, hogy egykori veje végzett a két nagyobbik gyermekkel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: 112press.hu

„Az interneten olvasgatva döbbentem rá, hogy az én unokáimat ölte meg az apjuk. Képtelen vagyok felfogni, hogy nincsenek többé. Mindig féltettem Ancsát a férjétől. Évekig könyörögtem a lányomnak, hogy váljon el Gábortól. Minden unokám kedves a szívemnek, de a nagyobbikat hároméves koráig én neveltem, mert az anyja Ausztriában dolgozott” – mondta el a Blikknek az asszony, aki korábban azért is rimánkodott a lányának, hogy a láthatások alkalmával ne hagyja ott egész hétvégékre a gyerekeket az apjukkal.

Fotó: 112press.hu

A nagymama félelme beigazolódott: vasárnap a férfiban valami elpattant, és megfojtotta két nagyobbik gyermekét, a tizenhárom éves Lilit, és a tízéves Márkot.

Legkisebb lányát, a hatéves Lénát valamiért életben hagyta, ráadásul elképesztő módon, szörnyű tette előtt mesét tett be a kislánynak, hogy azt nézze, míg ő végez a kislány testvéreivel. Ennek ellenére a gyerek állítólag mindent hallott, és a Bors információi szerint olyan sokkot kapott, hogy járni is képtelen volt, a rendőrök ölben vitték le őt az emeletről. Azóta is a győri kórház pszichiátriai osztályán fekszik.

A 35 éves H. Gábor évekkel ezelőtt már szerepelt a hírekben: 2016-ban a felesége fejét próbálta szétverni egy kalapáccsal, amiért 2017 decemberében öt év fegyházbüntetést kapott. Ennek ellenére feltételesen szabadlábra helyezték, így követhette el a szörnyű tettét.

A legnagyobb gyermek, Lili ráadásul nem a vér szerinti lánya volt, csupán rendkívül szerette a férfit, a Bors információi szerint apaként tekintett rá.

 

Ha támogatásra van szüksége, vagy egy ismerőse szorul segítségre, hívja a segélyvonalat: 116-123. Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékesről is hívható, mindkettőről ingyenes.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?