NÍNÓ

Előkerült egy felvétel, ezt mondta a kisfia megölése előtt a gyerekgyilkos anya – Videó

A gyerekgyilkos B. Katalin a felvételen arról beszélt, mennyire szereti a kis Alexet, aki nélkül képtelen élni. Nem sokkal később történt a szörnyűség.
  • Szerző: ripost

„Nem tudok a kisfiam nélkül élni!” – ezt mondta az a nő, aki brutálisan meggyilkolta a kisfiát Olaszországban. A Tények birtokába került egy videófelvétel, amelyet nem sokkal a brutális tette előtt rögzített a gyerekgyilkos anya.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A felvételen arról beszél, hogy mennyire szereti a gyerekét és tudja, hogy a bíróság döntése miatt már nincs esély rá, hogy visszakaphassa.

gyerekgyilkos

A gyerekgyilkos anya, B. Katalin videót készített a brutális tette előtt (Fotó: TV2)

„Nagyon szeretem a kisfiamat és nem tudok nélküle élni. Ha meglesz az elmeorvos-szakértői vélemény, nekem akkor sem lesz semmi esélyem, hogy visszakapjam a kisfiamat. Nagyon nehéz. Szeretlek édesem” – fogalmazott a felvételen a nő.

Egy kriminológus szerint B. Katalin valóban szerethette a fiút, ezért ölhette meg.

„Arról beszél, hogy reggel, amikor felébrednek, mit mondanak egymásnak a kisfiúval. Hogy az én anyukám vagy, én pedig a te pici fiad vagyok. Számomra ebből a videóból egyértelmű, hogy nagyon szereti” – mondta el a Tényeknek Németh Zsolt kriminológus.

A Tények videóját itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?