NÍNÓ

Fordulat a soroksári gyilkosság ügyében, itt a DNS-vizsgálat eredménye

Erre biztos nem sokan számítottak!
  • Szerző: Doris

Nem egyezik annak a férfinek a DNS-e az áldozat testén talált anyagmaradványokkal, akiről a napokban többen is azt írták, ő lehet a Soroksár külterületén öt éve megölt futónő, Krisztina gyilkosa – értesült a PestiSrácok.hu.

A portál úgy tudja, a rendőrség a férfi korábbi munkatársait is ellenőrizte, ám az eredmény esetükben is negatív lett.

Először a Bors írt arról, hogy Gy. Krisztina volt férjét, Kardos Lajost a közelmúltban megkereste egy számára ismeretlen nő, aki biztos volt benne, volt élettársa, N. ölte meg Krisztinát. A rendkívül agresszív embernek leírt volt élettárs a gyilkosság idején közvetlenül Krisztina szokásos futóútvonala mellett dolgozott házszigetelő munkásként. A nő szerint a szakításuk után azzal fenyegette őt, hogy megöli. Kardos szerint az asszony azt állította, akkor döbbent rá, hogy volt párja lehetett a gyilkos, amikor minden cikket elolvasott a közel 5 éve történt ügyről.

A rendőrség vizsgálta az asszony vallomásában elmondottakat, az igazságügyi szakértők pedig DNS-azonosítást végeztek: a férfi édesanyjától rögzített DNS-hordozó anyagból kinyert DNS-t hasonlítottak össze az áldozat testéről rögzített, középkorú férfitól származó anyagmaradvánnyal.

A rendőrség a vizsgálat után sokáig hallgatott, és bár még mindig nem tettek közzé semmilyen hivatalos nyilatkozatot, a PestiSrácok úgy értesült, hogy mégsem Krisztina gyilkosát találták meg. Így viszont még mindig nem kerülhet pont az ügy végére...

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?