NÍNÓ

Ez a kegyetlen szatír tapogatja a 10 éves kislányokat Pécsen!

Már rendőrségi grafika is készült arról a férfiről, aki Pécs kertvárosában csalja el a kislányokat, hogy a nemi szervét mutogathassa nekik.
címkék:

Miként a %% is beszámolt róla korábban, egy húsz-harminc év körüli, barna, rövid hajú férfi kislányokat akar elcsalni Pécsen, a Diana téren, illetve annak környékén. Elsőként a Facebookon jelent meg a felhívás, miszerint az ismeretlen

azzal az indokkal szólítja le a lányokat, hogy keres valakit, és ehhez kér segítséget.

A bejegyzést tevő hölgy szerint a napokban nem sokon múlott, hogy komolyabb baj történjen. A kertvárosiak most attól tartanak, ez nem az első, és nem is az utolsó ilyen eset volt.

A rendőrség most készített egy grafikát a férfiről, ez alapján körözik. A személyleírás szerint az elkövető körülbelül 190 cm magas, sovány testalkatú, középen elválasztott hajú, szemüveges, 20-30 év közötti férfi, aki az egyik kislány szerint rövid ujjú pólót, sötét színű, rövidnadrágot és fekete-zöld színű márkás sportcipőt viselt. Táskája kisebb méretű, három részes, barna vagy fekete színű.

A legutóbbi eset április 3-án történt. A gyerekek a játszótéren voltak, amikor az egyik kislány elszakadt a csoporttól, ekkor tudta elcsalni a férfi.

Egy lépcsőházba, a tizedik emeletre mentek. Itt aztán tapogatással próbálkozott, a nemi szervét is megmutatta, de a lány szerencsére el tudott menekülni a szatírtól

– nyilatkozta a Pécsi Újságnak az egyik szülő.

A rendőrség kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy személyesen jelentkezzen munkaidőben (h-cs: 8 - 16; p: 8 - 13) a Pécsi Rendőrkapitányságon.

címkék:
És ezeket olvastad már?