NÍNÓ

Elképesztő, milyen pofátlanságra vetemedett ez az autószerelő

Jól átverte a kuncsaftjait egy hajdúböszörményi autószerelő: előleget kért, majd az ígért munkákat nem végezte el. Sőt: volt, akinek az autóját sem akarta visszaadni!
  • Szerző: Ripost

A rendőrségre 2018. novemberében arról érkezett feljelentés, hogy egy hajdúböszörményi autószerelő elveszi kuncsaftjaitól a pénzt, azonban a rábízott munkákat nem végzi el, és több alkalommal még az gépkocsikat se akarta visszaadni. A férfi minden autószereléssel kapcsolatos munkát elvállalt, és az alkatrészek beszerzésére hivatkozva, mindig előre kért pénzt a sértettektől. Ezt követően viszont eltűnt, nem reagált az ügyfelei üzeneteire, telefonhívásaira.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: police.hu

A nyomozók az ügy felderítésébe kezdtek és megállapították, hogy a helyi lakos valóban több megbízóját is tudatosan megkárosította, ezért előállították és gyanúsítottként kihallgatták.
A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben nyolcrendbeli csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek, vádemelési javaslattal.

És ezeket olvastad már?