NÍNÓ

Egyetlen ütéssel végezte ki támadója a 89 éves Eta nénit

A gyilkosság Galgagután történt, megrázó részletek derültek ki.
  • Szerző: Ripost

Mint azt a is megírta, meggyilkoltak egy idős asszonyt nagypénteken Galgagután. A 89 éves Eta néni halálának körülményeiről megrázó részleteket közölt a Blikk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Felkeresték a néni egyik ismerősét, Terikét, aki már könnyes szemekkel nyitott ajtót a napilap munkatársainak. Elmondta, hogy fél éve mindennap meglátogatta Eta nénit, így történt ez azon a szomorú napon is, mikor a kapun belépve azt látta, hogy az idős asszony a teraszon ül, a feje pedig le van takarva egy konyharuhával. A földön vér volt mindenhol.

Illusztráció Fotó: Police.hu

– Szóltam neki, Eta néni… Nem válaszolt. Rögtön fordultam is ki a kapun, gyenge az én szívem ehhez – magyarázta a Blikknek Terike. – Megsirattam őt, szegény nem ilyen halált érdemelt. Azóta nem alszom, csak Eta néni jár a fejemben. Úgy gyászolom őt, mintha az édesanyám lett volna.

A Blikk azt is megtudta: Eta néninek sok pénze volt, amit otthon tartott, és erről sokan tudtak, szomszédja már korábban érezte, hogy ebből baj lesz.

– Mélyen megrázott minket, hogy ilyen kegyetlenül elbántak Eta nénivel. Szegénynek fájt a lába, nehezen mozgott, esélye sem lehetett védekezni.

– mesélte a Blikknek Erzsike.

A támadóját azóta a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság munkatársai elfogták, majd őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?