NÍNÓ

Durva, mit művelt ez a két férfi Budapesten, bűncselekmény lett belőle

Szórakozásnak indult, bűncselekmény lett belőle – a BRFK indított eljárást Budapesti Rendőr-főkapitányság 2020. 06. 18., cs – 06:00 Az angyalföldi nyomozók garázdaság vétség gyanúja miatt hallgatták ki azt a két férfit, akik autóvezetés közben lőfegyverrel fenyegettek több másik járművezetőt.
címkék:
  • Szerző:

Az angyalföldi nyomozók garázdaság vétség gyanúja miatt hallgatták ki azt a két férfit, akik autóvezetés közben lőfegyverrel fenyegettek több másik járművezetőt.

A két férfi egy Renault típusú autóval 2020. június 16-án 16 óra körül indult el Újpestről, a Nádor utcából, és a Váci úton az Árpád híd irányába tartott. Mind a gépjárművet vezető V. József, illetve utasa, R. Richárd is egy lőfegyvert vagy annak utánzatát többször a gépkocsi lehúzott ablakán kitartotta, és azt más autósokra fogta, miközben a sofőr többször indokolatlanul forgalmi sávot váltott, és más autósok előtt hirtelen lefékezett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra több bejelentés is érkezett a két férfiről, akiket a BRFK rendőrei Budapesten a VI. kerületben, a Dózsa György úton feltartóztattak, majd a gépjármű átvizsgálása során előkerült a fenyegetéshez használt játékfegyver is.

Az észszerűtlen és balesetveszélyes viselkedés során volt olyan eset is, amikor olyan sofőrt fenyegettek meg, aki hatéves kislányával utazott az autóban.

A két férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, és előállították őket a BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a büntetőeljárás során vizsgálja, hogy más bűncselekmény is megvalósult-e.

Ripost előfizetés banner

címkék:
És ezeket olvastad már?