NÍNÓ

Borzalom a "halálúton", három nap alatt tízen haltak meg a 4-esen

Miért halálút a 4-es? Újabb két tragédia történt: egy tömegkarambolban egy kisbuszban ülő három munkás halt meg kedden reggel 6 óra után. Nem sokkal később pedig még egy ember életét vesztette egy másik karambolban.
  • Szerző: Ripost

Újabb két tragédia történt a „halálúton”: egy tömegkarambolban egy kisbuszban utazó három munkás halt meg kedden kora reggel. Székely község közelében egy teherautó nekiütközött egy lekanyarodni akaró kisbusznak, ami nekicsapódott egy személyautónak. A kisbuszban munkába induló melósok voltak. Közülük hárman meghaltak, de a balesetnek 3 súlyos sérültje is van. Nem sokkal később Karcag környékén is történt egy baleset. Egy személyautó és egy teherkocsi karambolozott, egy ember életét vesztette.

Mint a %% megírta, vasárnap hajnalban 6 fiatal és egy 8 hónapos magzat halt meg szintén a 4-es főúton egy frontális ütközésben. Egy hajdúszoboszlói sofőr kamionsort előzött, amikor frontálisan ütközött egy kocsival, amiben 5 kenderesi fiatal – köztük egy terhes anya – ült. Mind a hatan meghaltak, és a magzat is. Mint a %% megtudta, a vétlen autóban ülő 12 éves kisfiú este még megvacsorázott, majd utána kiszökött otthonról, hogy elmehessen autókázni az unokatestvéreivel. A kocsit a szomszéd fiú vezette.

A 4-es főút Magyarország legveszélyesebb szakasza, nem véletlenül hívják halálútnak. Minden évben több mint 200 karambol történik rajta, és több tucatnyian halnak meg. Az út bővítése folyamatban van, épül az M4-es autóút, amit néhol autópályává szélesítenek.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?