NÍNÓ

Micsoda kiszúrás: sorra teszik tönkre az autók gumijait Budapesten

Két nap alatt több autó kereke is defektes lett Újpalotán, a Páskomliget utcában.
  • Szerző: Ripost

Micsoda méreg: két nap alatt három autós is arra lett figyelmes, hogy az autója gumija leeresztett a XV. kerületben, Újpalotán, a Páskomliget utcában. Az érintettek arra gyanakodnak, hogy valaki szándékosan szúrja ki a kocsik gumijait a környéken.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Felháborodva írta le Facebook-bejegyzésében egy nő, hogy valaki kiszúrta a kocsija kerekét a háza előtt. Mint kiderült, nem ő az egyetlen, bejegyzése után ugyanis többen is arra panaszkodtak, hogy velük ugyanez történt.

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

„Épp mentünk volna el otthonról, amikor kiderült a baj. Indulás után a párom rögtön érezte, hogy valami nem oké. Kiderült, hogy defektes lett az egyik kerekünk, ami azért is volt meglepő, mert végig a ház előtt állt a kocsink” – mondta el a -nak a hölgy, aki kirakta az említett posztot, majd így folytatta:

„Nyilvánvalóan nagyon mérgesek voltunk. Azonnal vettünk egy fújókás tömítőt, ami elég volt arra, hogy eljuthassunk kocsival a gumisig. A szerelő kicserélte a kereket, ami nem volt olcsó mulatság, de nekem sürgősen fogorvoshoz kellett mennem, úgyhogy meg kellett csináltatnunk” – közölte a károsult.

Bejelentést tett a rendőrségen

„Amikor hazaértem, beszéltem a szomszédokkal és kiderült, hogy többekkel is ez történt. Egészen pontosan eddig négyen mondták el nekem, hogy az ő kocsijuk is egyszer csak a semmiből defektet kapott. Be is jelentettem az ügyet a rendőrségen, ez már nem lehet véletlen. Szerintünk valaki szándékosan szúrja ki az autógumikat a környéken” – mondta feldúltan a nő.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Sós vendégváró finomságok
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?