NÍNÓ

A Ripost megtudta: 4 magyar áldozata van a szlovák buszbalesetnek

A Ripost friss információkat tudott meg a szlovák buszbaleset áldozatairól.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Egy Nyitra és Aranyosmarót között menetrend szerint közlekedő, javarészt iskolásokat szállító autóbusz és egy kavicsot szállító teherautó karambolozott az első osztályú 65-ös úton. A teherkocsi a baleset előtt szemtanúk elmondása szerint megbillent valami miatt, majd a busz oldalának hajtott, emiatt a busz az árokba, a teherautó pedig az útra borult. Az áldozatok számáról folyamatosan más információk érkeztek, most azonban már biztosnak tűnik, hogy

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A szlovák rendõrség felvétele egy felborult kamionról egy közúti baleset helyszínén, a nyugat-szlovákiai Nyitragerencsér közelében, ahol összeütözött a kamionnal egy autóbusz, amely az árokba szaladt és felborult 2019. november 13-án
Fotó: MTI/EPA/Szlovák rendőrség

a helyszínen 12-en haltak meg, köztük négy kiskorú gyerek, 17 további személyt pedig kórházba szállítottak, hármuk sérülése életveszélyes.

A kamionnak esélye sem volt az ütközés után: megbillent, átszakította a szalagkorlátot és a jármű 20 métert zuhant sofőrjével együtt, aki szörnyethalt.

A megkereste a szlovákiai Kolon település polgármesterét. Balkó Róbert polgármester elmondta: a településről 9 áldozata van a buszbalesetnek, ebből 4 magyar ajkú. Van köztük gyerek és felnőtt is.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?