NÍNÓ

A kuruzsló ölte meg a feleségemet! - állítja egy gyászoló

Kihasználni a beteg emberek utolsó, gyógyulásba vetett reményét, majd komoly összegtől megszabadítani: ez a Ripost által most leleplezett fertődi kuruzsló módszere. Zemancsek Béla úgy gondolja, miatta veszítette el imádott feleségét.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A %%-ot felkereste egy férfi, aki azt állította: feleségének, Irénnek azért kellett meghalnia, mert hitt egy kuruzslónak. Zemancsek Béla megtörten esetet mesélt.

- Budapesten éltünk a feleségemmel, aki dongalábakkal született. Bár az orvosok kezelték, túlsúlyos lett, rengeteget szenvedett. Így jutott a fülébe László híre, akihez csak ajánlás útján lehet bekerülni, s akivel én csak hónapokkal később találkoztam – kezdte.

- A feleségem hitt Lászlónak, járt hozzá „kezelésekre”, költötte a pénzt, teljesen a hatása alá került. Egy egész hétre leköltöztünk Hegykőre, bérelnünk kellett egy apartmant, ahol elvégzi a „gyógyításokat". Lefektette a feleségemet az ágyra, majd elővett és meggyújtott egy sárgás-barnás csomagolópapírt, amit előzőleg bekenhetett valamivel, mert csak parázslott. Fölé emelte a kezét, szentekről és a fényről magyarázott, s olyanokat mondott, hogy „Irén, itt most valamilyen letapadást érzek: feloldom!" Döbbenten néztem ezt a hókuszpókuszt, de a feleségem minden szavát elhitte. Pedig az állapota cseppet sem javult. Könyörögtem, hogy keressünk fel egy szakorvost, de ő meg sem hallott.

Végül az asszony a kuruzsló segítője is lett, volt egy stúdiója, Lászlót odaengedte, hogy ott „rendeljen”. Nem sokkal később meghalt.

- Ha nincs ez a kuruzsló, a feleségem még most is élne

– véli a gyászoló özvegy.

Akarod tudni, hogy a kuruzsló férfi mit mondott kollégánknak? Milyen elképesztő történettel állt elő? Akkor keresd a keddi napilapját! 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A mézeskalács-recept, amit mindenki el fog kérni
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?