NÍNÓ

A börtönből kapott levelet a meggyilkolt Csenge édesanyja: megdöbbent a tartalmán

Farkas Róza először attól tartott, hogy valaki rossz szándékkal közeledik felé, ám legnagyobb meglepetésére szívmelengető sorokat kapott.
  • Szerző: ripost

A napokban különös levél érkezett egy magyarországi börtönből a borsodnádasdi meggyilkolt K. Csenge édesanyjához.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Farkas Róza elképzelni sem tudta, mit tartalmazhat a boríték, de eleinte tartott attól, hogy valaki bántani vagy fenyegetni akarja őt. Legnagyobb meglepetésére azonban egy hosszú, gyöngybetűkkel írt levelet kapott, amit egy csalás miatt leültetett férfi írt.

Fotó: tv2

„A férfi, aki csalás miatt ül jelenleg is, hozzám hasonlóan felháborítónak tartja az ítéletet, és írásában megígérte, hogy a végsőkig harcolni fog, hogy a gyilkos olyan büntetést kapjon, amelyet megérdemel. Állítása szerint írni akar az Országos Bírói Hivatalnak, hogy vizsgálják felül a Miskolci Törvényszék döntését” – mondta el a Blikknek Csenge édesanya, Róza.

A férfit ugyanúgy felháborítja, hogy a kislány gyilkosa ugyanannyi börtönt kapott, mint ő, akit csalásért ültettek le.

„Magáról annyit árult el, hogy a családja megélhetése miatt aláírt számlákat, és ezért ugyanúgy négy évet kapott, mint aki tudatosan egy vízaknába dobta a kislányomat. A levél végén pedig egy vers áll, amit ő maga írt a kislányomról. Bevallom, nagyon jólesett és erőt adott nekem” - fogalmazott a gyászoló édesanya.

És ezeket olvastad már?