Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2021.07.25.

Miről is szól a gyermekvédelmi népszavazás?

Az LMBTQ-propaganda egyre látványosabban és egyre erőszakosabban terjed az Egyesült Államokban és az Európai Unióban is. Magyarország azonban nem ezt az utat szeretné járni, ezért a magyar emberek népszavazáson mondhatnak nemet.

Legkésőbb jövő év elején véleményt nyilváníthatnak a magyarok arról, szeretnék-e, hogy gyermekeik szembekerüljenek az LMBTQ-propagandával az oktatási intézményekben, valamint a médiában. Miután a nemzetközi baloldal a gyermekvédelmi törvény miatt soha nem látott erejű össztűz alá vette Magyarországot, a magyar kormány úgy döntött, népszavazást ír ki a témában.

A referendum tétje hatalmas, hiszen azon a magyar gyermekek jövőjéről születik majd döntés. Arról nem is beszélve, hogy a Soros György szervezetei által irányított LMBTQ-lobbi mindent bevet annak érdekében, hogy Magyarországot térdre kényszerítsék, már a helyreállítási alap 2500 milliárd forintjának kifizetését is blokkoltatják Brüsszellel – írja az Origó.

A magyar kormány a referendum kiírásával éppen az Egyesült Államokban és a Nyugat-Európában jelenleg is megfigyelhető folyamatokra reflektált. Az LMBTQ-propaganda ugyanis a tengerentúlon és a kontinens egyes részein látványosan teret nyert, negatív befolyást gyakorolva a gyerekek fejlődésére.

Éppen ezért érdemes megnézni, hogy a gyermekvédelmi népszavazás öt kérdése milyen nemzetközi tapasztalatokon alapuló kérdésekre mutat rá.

1. kérdés: Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?

A minap számolt be róla a brit The Guardian, hogy a skóciai Dumfriesban egy iskolai nyári táborban a 11-18 év közötti fiúk arról tanulhatnak többek között, hogyan hozzanak létre egy új személyiséget maguknak. Emellett a tervek szerint beavatják őket abba, hogyan sminkeljék magukat, valamint felvilágosítják őket az LMBTQ-mozgalom történelméről is. Bár a kezdeményezés óriási felháborodást eredményezett, közel sem tekinthető példa nélkülinek az Egyesült Királyságban, ahol az LMBTQ-aktivisták rendszeresen bejárnak az iskolákba érzékenyítő programokat végezni.

Éppen ezért a magyar kormány hangsúlyozza, meg kell akadályozni az LMBTQ-aktivisták belépését az iskolákba, ennek megakadályozására pedig jó megoldás lehet a gyermekvédelmi népszavazás.

2. kérdés: Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?

Egészen elképesztő szinten tart a genderőrület Németországban, ahol egyes helyeken már arra tanítják a kisiskolásokat, hogyan kérhetik a nemváltoztatást. Bizonyos civil szervezetek ugyanis már az általános iskolákban elkezdik az ezzel kapcsolatos propaganda terjesztését. Könnyíti a helyzetüket, hogy például a német iskolákban a pedagógusnak nem kötelessége szólni a szülőnek, ha a gyerek először a tanárával beszél nemváltoztatási terveiről, erre csak az után kerülhet sor, ha az érintett tanuló ezt engedélyezi. A gyerekeket a nemváltoztatás bejelentése után már az általuk választott új néven kötelesek szólítani az iskolában.

3. kérdés: Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek a nemátalakító kezelések?

Európa több országában is lehetővé tették a 18 év alattiak számára az úgynevezett nemátalakító műtéteket. Spanyolországban például nemrég fogadták el azt a törvényt, amelynek következtében a kiskorúak megváltoztathatják a nemüket. Irene Montero, Spanyolország egyenlőségi minisztere szerint a mediterrán ország ezzel óriási lépést tett a transzneműek és az LGBTQ-közösség jogaiért.

Nagy-Britanniában már naponta legalább egy gyerek változtatja meg a nemét. Nagy részük a 14-15 évesek közül kerül ki, de nem ritka, hogy 10 éveseket műtenek meg. Világbotrány lett abból, hogy a bíróság feltételes elzárással büntette azt a kanadai férfit, aki nem engedte 14 éves lánya nemváltoztató műtétjét.

4. kérdés: Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?

Európa egyes országaiban nemcsak az óvodákban és az iskolákban terjesztik az LMBTQ-propagandát, veszélyeztetve a kiskorúak fejlődését, hanem a különféle médiumokban is. Így érthető módon ez a téma is bekerült a népszavazás kérdései közé.

A Disney+ csatorna júniusban egy olyan online műsorral jelentkezett a „Pride-hónap” tiszteletére, amelynek az egyik házigazdája Nina West drag queen (magát nőnek képzelő férfi) volt.

A Nickelodeon is beállt a sorba, a Pride-ot évek óta éltető gyerekadó óvodásoknak szóló csatornája, a Nick Jr. 2–5 éveseknek szóló műsorában az LMBTQ-zászlók színeit magyarázó dalt adott le, amihez egy animációt is készített. A szereplők között egy transznemű hód is szerepelt.

Talán ezeknél is erősebb volt a Disney Jr. csatornán 2012-ben futó McStuffins (magyarul Dr. Plüssi néven ismert) sorozat. A két és öt év közötti gyermekek részére készült mesében ugyanis leszbikus mesefigurák is felbukkantak.

5. kérdés: Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

Arra is bőven akad példa, hogy a nemváltoztatást népszerűsítő reklámokkal célozzák meg a fiatalokat. A Starbucks tavaly egész pontosan a tinédzserek nemváltoztatásának az elfogadásáért kampányolt. Arra buzdítják a tinédzsereket, hogy próbáljanak ki egy új nevet. A nemzetközi hálózattal rendelkező cég filmjének főszereplője egy Jemma nevű fiatal lány volt, aki arra kereste a lehetőséget, hogy újonnan választott férfinevét, a Jamest használhassa.

A vásárló nevének megkérdezése, pohárra írása, majd az alapján való szólítása a meleg fogadtatásunk jelképe – kommentálta akkor a cég, hozzátéve, hogy ennek a szokásuknak a jelentőségét abból a szempontból is fontosnak tartják, hogy az LMBT+ közösség tagjai kipróbálhatják új nevüket.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ördög Nóra és Nánási Pál bejelentette: vége

origo.hu

Bezárta a lakásba Varga Juditot a tomboló Magyar Péter

borsonline.hu

"Bebizonyítottad, hogy nulla vagy, mint pasi" – brutális alázást kapott a TV2 sztárja

hirtv.hu

Szabó Bálint kísérte az ATV-be Magyar Pétert

ripost.hu

Váratlan fordulat: fontos elhatározásra jutott Katalin hercegné

origo.hu

Leleplező vallomások: Zelenszkij teljesen megőrült, kirobbanthatja a III. világháborút

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Csillogtak a szemek: talpig feketében, nem akárhol jelent meg Benedek Tibor özvegye, Epres Panni

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

magyarnemzet.hu

Ha a második világháborúban megőrizzük a szuverenitásunkat, kevesebbet szenvedett volna hazánk

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Mikor tárgyalja a NATO csapatok küldését Ukrajnába?

POLITIK

Gyurcsányné és Donáth Anna el akarják venni a tanárok pénzét

POLITIK

Hány évet kaphat, mivel vádolhatják meg Osváth Zsoltot?

POLITIK

Gyermekpornográfia: Osváth Zsolt megint próbálja elkenni az ügyet

POLITIK

A nyugat-európai gazdák úgy látják, elveszítették a csatát

POLITIK

Brüsszel egy feladatnak tekinti a migrációt

POLITIK

Magyarország továbbra sem vesz részt az ukrajnai fegyverszállításban

POLITIK

A NATO bevetése Ukrajnában súlyos következményekkel járhat