BOZÓT

Mi is mondott Gyurcsány Karácsony Gergelyről? Bizonyító hangfelvétel

Gyurcsány magnóra mondta, hogy Karácsony alkalmatlan a főpolgármesteri pozícióra. Aztán ezt a hangüzenetet több tízezer telefonhíváson keresztül juttatták el a párthívekhez. Mindez alig néhány hete történt. Most, közvetlenül a választások előtt miért gondolná másképp, kérdezte a Fidelitas egy ma délutáni sajtótájékoztatón.
címkék:
  • Szerző:

A Fidelitas keddi sajtótájékoztatóján felidézték, hogy júniusban az ellenzék vezére nem tartotta alkalmasnak Karácsony Gergelyt a főpolgármester-jelöltségre, nem bízott abban, hogy a legcsekélyebb esélye lenne a győzelemre

Gyurcsány Ferenc már hetekkel ezelőtt megmondta, sőt magnóra mondta, hogy Karácsony teljességgel alkalmatlan, s hogy a főpolgármester-jelölt mögül „elment a támogatás”, illetve, hogy nem hisz Karácsony Gergely győzelmében. Mindezt magnóra is mondta tehát, s a felvételt több ezer hívének le is játszották egy telefonos kampány keretében.

A Fidelitas most megtalálta ezt a felvételt és kampányt indít, mert
szeretné, ha minden budapesti megtudná, hogy Karácsony Gergelyt
szövetségesei és más ellenzéki szereplők is alkalmatlannak találják a
főpolgármesteri posztra – közölte Böröcz László, a Fidelitas elnöke.
Hangsúlyozta: Karácsony Gergely alkalmatlanságát már az ellenzék is
kezdetektől látja.
A felvétel még abból az időből származik, amikor Gyurcsány Kálmán Olga segítségével próbálta megfúrni Karácsonyt, mint főpolgármester-jelöltet.
Emiatt kivételesen még az igazmondástól sem riadt vissza. Magnóra
mondta, többször elismételte, hogy Karácsony alkalmatlan, „kiment mögüle a támogatás” és semmi értelme rá szavazni...
Most persze nem örülnek a DK-sok, hogy ez a felvétel alig néhány hét
múltán megint előkerült.

Gyurcsány tehát nagyon őszintén ezt gondolja Karácsonyról:

 

Böröcz László a Fidelitas elnöke közölte: Gyurcsány Ferenc ezen mondatairól most ők indítanak telefonos kampányt, valamint folytatják a közterületi kampányt is, amelynek során bemutatják, mit mondtak Karácsony Gergely alkalmatlanságáról ellenzéki szereplők.

Ennek keretében egy ledfallal ellátott kisteherautó járja majd Budapestet a következő napokban, egy olyan videót vetítve, amelyen Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke és Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt beszél Karácsony Gergelyről.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?