INSIDER

Megjelent a Ripost7 legújabb száma!

Gyurcsányné a magyar Elena Ceauescu, legalábbis a háta mögött a saját pártjában régóta így gúnyolják. Utalva az erőszakosságára, visszautasítást nem tűrő modorára, arra, hogy lényegében ő diktál a pártban. Akárcsak valaha Elena Ceausescu a román diktátornak.
  • Szerző: Ripost

Elena Ceaușescu, a román kommunista diktátor felesége szeszélyes és kiszámíthatatlan volt, türelmetlen dühvel reagált mindenre, ami nem tetszett neki. Szerette és élvezte a luxust, a pénzt és a teljhatalmat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Elena Ceaucescu kommunista diktátor férje oldalán

Mindenki tudta, hogy ő viseli odahaza a nadrágot, valójában ő maga hozza meg a lényeges döntéseket. Hozzá hasonlítják az őt jól ismerők Gyurcsánynét.

 

A Ripost7 legújabb száma számol be arról, hogy sokan a román diktátor nejéhez hasonlítják a hirtelen haragú Dobrev Klárát

Aki csak egy kicsit is ismeri a Gyurcsány famíliát, az tudja, hogy az igazi irányító Gyurcsányné Dobrev Klára anyja, Apró Piroska. Kádár János legfőbb cimborájának és kertszomszédjának a lánya. Aki mindig is többre tartotta a lányát a „gyüttment”, izgága, a garatra gyakran felöntő vejénél. Az erőszakosságot, rámenősséget, az Elena Ceauescu féle módszereket tőle leshette el a lánya.

Apró Piroska férje, Gyurcsányné apja egy bolgár pártseftes, „külkeres”, akinek iratanyagát a rendszerváltáskor gondosan kigyomlálták. Így aztán soha nem sikerült róla feketén-fehéren bebizonyítani, hogy a bolgár-szovjet titkosszolgálat ügynöke lett volna, kivéve azt a történelmi tényt, hogy akkoriban külkereskedelemmel csakis beszervezett megbízható elvtársak foglalkozhattak. Mint például Apró Piroska, aki ugyancsak párseftesként buzgólkodott, így jött össze bolgár férjével is…

Apró Piroska, a kommunista Apró Antal lánya a család valódi feje.

Dobrev elvtárs soha nem tanult meg magyarul, de kettős játékos volt, mert titokban a görögkeleti vallás szerint megkereszteltette a lányát. Elsősorban ő nevelte bolgár szokások szerint a gyereket, mert a felesége, Apró Piroska túlságosan el volt foglalva a politikával és a pénzcsinálással. Innen a bolgár nyelvtudás és a későbbi bolgár pénzügyi kapcsolatok.

Ha szeretne többet megtudni arról, valójában kicsoda Gyurcsányné és miért hasonlítják a román kommunista diktátor feleségéhez, keresse a 7 legfrissebb számát az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?