KÜLFÖLD

Fordulat az eltűnt Maddie ügyében: Durva dologgal vádolták meg a szülőket

Mindössze néhány nappal azután, hogy házkutatást tartottak a Maddie megölésével gyanúsított Christian Brueckner németországi házában.
  • Szerző: Doris

Aljas becsületsértést követett el a 2007-ben eltűnt Maddie McCann szüleivel szemben a nyomozás egykori vezetője. Nem először és talán nem is utoljára.

Fordulat az eltűnt Maddie ügyében: Durva dologgal vádolták meg a szülőket

Fotó: Twitter

A Mirror szerint Goncalo Amaral megismételte korábbi hamis állításait, és azzal vádolta meg Kate és Gerry McCannt, hogy valójában ők a fő bűnösök a kislány eltűnésében.

A 61 éves exrendőr most komoly jogi csatába keveredett a kis Maddie szüleivel, ugyanakkor meg van arról győződve, hogy a kislány rejtélyes eltűnése nem más, mint színjáték.

Mindeközben nemrég házkutatást tartott a rendőrség a Madeleine McCann elrablásával és megölésével gyanúsított Christian Brueckner németországi házában. A hatóság ugyanis bejelentést kapott, hogy a ház alatt egy pincét ásott a férfi. Egy ismerősének azt mondta, szeretne ott „egy hangszigetelt börtönt kialakítani, olyat, mint amiben Josef Fritzl 24 éven át fogva tartotta Elisabeth Fritzlt”.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?