KÜLFÖLD

Újabb gyomorforgató dolog derült ki a Maddie McCann-ügy gyanúsítottjáról

A barátnője 5 éves kislányát abuzálta.
  • Szerző: Ripost

A Christian B. néven ismert gyanúsított egy nyilvános parkban támadta meg a barátnője kislányát és fényképeket készített róla. A fotókat a rendőrség találta meg, amikor egy másik nő bántalmazása miatt átkutatta a férfi lakását. A laptopon és a fényképezőgépen is rengeteg felvételt találtak a kislányról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az ügy most került a felszínre. A gyermeket még 2013-ban bántalmazták, amikor B. Braunschweigben élt, Németország északi részén. Egy kioszkot üzemeltetett, ahol édességet és italokat árusított. A felvételek alapján megtaláltak a kislányt is, aki az édesanyjával Németország másik felébe költözött.

 

Abban az időszakban a zsaruk már Madeleine McCann után nyomoztak, aki 2007. májusában Praia da Luz-ban töltött vakációja során eltűnt.

Fotó: AFP

A 43 éves férfiről, B.-ről azt lehet tudni, hogy most ugyan egy német börtönben raboskodik, de 1995 és 2007 között, megszakításokkal a portugál üdülőhelyen élt. A nyomozók egy telefonhívás alapján jutottak a nyomára.

Ebben a furgonban lakott a gyanúsított
Fotó: AFP

A Scotland Yard beszámolója szerint a német férfi sokáig, akár hetekig is VW kisbuszban lakhatott a kislány eltűnésének a napján. Brückner most Németországban ül a börtönben, mert megkínzott és megerőszakolt egy 72 éves, amerikai asszonyt. A Bors azt írja, a brit kislány eltűnéséről régóta tudósító Sandra Felgueiras, a Portugal Sexta 9 TV riportere szerint Brücknernek van egy segítője, akivel együtt rabolták el a kislányt.

És ezeket olvastad már?