KÜLFÖLD

Több éven keresztül bántalmazott egy 12 éves lányt egy pedofil, kétszer teherbe is ejtette

A lány nem mert beszélni senkinek sem arról mi történik vele évek óta.
  • Szerző: Ripost

Börtönbe került egy pedofil férfi, aki hosszú éveken keresztül hetente többször is megerőszakolt egy 12 éves ártatlan lányt. A férfira most húsz év szabadságvesztés jár.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szeptember 5-én több erőszakos cselekmény miatt is felelnie kellett a bíróságon Donaldsonnak, többek között: nemi erőszak, szexuális bántalmazás, fiatalkorú megrontása miatt.

A mindössze 12 éves lányt elcsábította, majd alkohollal és kábítószerrel bekábította, hogy utána megerőszakolja. A tettes hétente háromszor vagy négyszer is erőszakoskodott a fiatal lánnyal. Ezt megelőzően üldözte a lányt, azzal zaklatta, hogy aktfotókat küldjön neki.

„Rendkívül szörnyű bűncselekmény és az áldozat szörnyű megpróbáltatásokat kellett átélnie” – jelentette ki a bíró a tárgyalás során.

2017 és 2018 folyamán kétszer teherbe is esett a férfitől, ami miatt abortuszra kellett elmennie. A tinédzser lány, anyjának azt hazudta, hogy barátjától lett terhes az iskolában.

A férfi ez idő alatt azzal zsarolta a lányt, ha elmeri valakinek mondani kapcsolatukat, akkor őt fogja hibáztatni érte.

A fiatal lány végül nem bírta tovább a terhet és öngyilkosságot követtet el. Édesanyja ezután tájékoztatta a rendőrséget, akik hosszas nyomozás során leleplezték a pedofil férfit.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

És ezeket olvastad már?