KÜLFÖLD

„Istenhez tartozott és hozzá tért vissza” – édesanyja karjai között vesztette életét a 18 éves fiú

A tinédzser az életét adta édesanyja és kishúga védelmezése közben. A rendőrség nyomozást indított a tragédia kapcsán.
  • Szerző: Ripost

Felfoghatatlan tragédiáról számoltak be a London északkeleti részén található Walthamstow városnegyedéből.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hussain Chaudhry elsőéves joghallgató éppen édesanyjával és kishúgával sétálgatott, amikor rájuk támadtak. A 18 éves fiatal fiú nem késlekedett, azonnal családja védelmére kelt.

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

A fegyveres támadók azonban nem hagyták annyiban és nyakon szúrták a tinédzsert, még édesanyját is megsebesítették. Testvére a napokban a következő szívszorító szavakkal búcsúzott bátyjától:

„Tegnap a hős bátyám elhagyta ezt a világot, úgy távozott, ahogy jött, édesanyánk karjai között. Családját védve halt meg. A szeme fényes volt és az arca nem mutatott fájdalmat, békében ment el. Istenhez tartozott és hozzá tért vissza. Már biztonságba vagy, hamarosan találkozunk.”

A hős fiú tiszteletére barátai létrehoztak egy adománygyűjtést, amiben úgy emlékeztek meg róla, mint, aki mindig mosolyog és áldás volt a közelében lenni.

„Hussain hihetetlenül kedves és gyönyörű lélek volt, aki mindig másokra figyelt” – emlékeztek meg róla.

A támadás helyszínén élő egyik család nyolc éves gyermeke szemtanúja volt a tragédiának – írja a Skynews. A családfő a kisfia sikítása után figyelt fel az eseményekre. A kisgyermek állítólag azóta nem képes elaludni és a házból sem mer kimenni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?