KÜLFÖLD

Szívszorító: meghalt a várandós édesanya, 3 éves kislánya életveszélybe került

Egy szándékosan okozott baleset szaggatta szét a családot. A rendőrség nyomozást indított.
  • Szerző: Ripost

A dél-floridai rendőrség egy Honda Odyssey tulajdonosát keresi, ami halálos balesetet idézet elő kedden.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A sofőr egy kocsival ütközött, amiben egy terhes nő és egy kislány utazott. Catarina Reymundo Marcos (39) életét vesztette, még Jessica Guzmant (3) életveszélybe került. A kórházban az anyán sürgősségi császármetszést végeztek, miután kritikus állapotban, de megmentették az újszülöttet. Úgy tudni, mindkét gyermek traumás agysérülést szenvedett.

A 39 éves Priscila Nicolas Antonio-t gyanúsítja a balesettel a rendőrség, továbbá azzal, hogy segítség nyújtás nélkül elmenekült a helyszínről – írja a CrimeOnline.

Help us locate this person of interest in connection with yesterday's deadly hit & run along the 3900 block of Pinewood Avenue. If you know of her whereabouts, please contact Palm Beach County Crime Stoppers

Közzétette: West Palm Beach Police Department2020. szeptember 30., szerda

A Hondát néhány háztömbnyire, körülbelül három órával később megtalálták. A rendszámtáblát eltávolították, de a rendőrség a jármű azonosító számával kiderítette a tulajdonosának személyazonosságát.

A nyomozók azt gyanítják, hogy Catarina és Priscila korábbról ismerhették egymást. Akár még bosszú is állhatott a baleset hátterében.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?