KÜLFÖLD

„Szívszorító, csúnyának tartja magát” – borzalmasan megégett a 6 éves kislány arca a kézfertőtlenítőtől

A gyerekek a kertben játszottak, miközben kézfertőtlenítőt locsoltak szét, amit véletlenül begyújtottak.
  • Szerző: Ripost

Egy kézfertőtlenítős tubus kigyulladt, miközben egy hat éves kislány játszott vele. A baleset miatt súlyos égési sérüléseket szenvedett. Az Ohióban élő Izabella Reaume megdöbbentő, fültől-fülig érő sérülése kihegesedett az arcán. Édesanyja, Larissa (29) azért vállalta, hogy beszél a történtekről, hogy más szülők figyelmét felhívja a szer veszélyeire.

„Szívszorító, a kislányom csúnyának tartja magát. Minden nap el kell mondanom neki, hogy gyönyörű és nem kell úgy kinéznie, mint másoknak. Sokszor mégsem hisz nekem. Egyes napokon jobb a kedve, máskor lehangolt és ideges” – mesélte a szörnyű részleteket az édesanya.
Izabella akkor sebesült meg, amikor az udvaron kint játszott bátyjával, unokatestvéreivel és az egyik szomszéd gyerekkel. Egy dadus vigyázott a gyerekekre, mivel a kislány anyukájának dolgoznia kellett. Mindössze 45 perc elteltével már csörgött az édesanya telefonja, hogy nagyon nagy a baj.

This looks like agony – the poor girl.

Közzétette: The Sun2020. október 24., szombat

A házban számos helyen volt kihelyezve kézfertőtlenítő, mert sűrűn használták a koronavírus miatt. Az egyik ilyen tubust a kicsit kifolyatták a tornácra, majd a szomszéd kisfiú öngyújtójával begyújtotta a fertőtlenítőszert. A lángok pedig Izabella arcát is elkapták. Az orvosoknak le kellett vágniuk a kislány ruháit és gyógyszereket adtak neki, hogy enyhítsék a fájdalmait és kitisztítsák az égési sérüléseit.

„Összeszorult a szívem, és pánikba estem, azonnal otthagytam a munkám és a kórházba rohantam. Lehet, hogy a következő néhány évben viselni kell majd a hegeket. Egy nyomástartó ruhát kell állandóan viselnie, ami remélhetőleg ellaposítja Izabella hegeit és elősegíti a gyógyulását. Szörnyen érzem magam, hogy ez történt vele” – tette hozzá az összetört édesanya.

Közzétette: Izabella Reaume2020. július 7., kedd

Szegény Izabellát olyan sokk érte a baleset miatt, hogy három hónapig nem volt hajlandó tükörbe nézni – írja a The Sun.

Larrissa azt mondta: „Annyira meg vagyok döbbenve, hogy a kézfertőtlenítő ilyen kárt okozhat – nem tudtam, hogy így felrobbanthat.”

A kislány egyébként iskolás korú, de a koronavírus járvány miatt digitális oktatásban részesült, amit megkönnyebbüléssel fogadott. Hiszen így kikapcsolhatja a kameráját és nem kell az osztálytársainak látni, mi történt vele.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?