KÜLFÖLD

Szívszaggató tragédia: lelőtte két ikerlányát, majd öngyilkos lett az anya

Michele Boudreau Deegant holtan találták hétéves ikerlányai holttestei mellett, egy nappal azután, hogy rémisztő cikkeket tett közzé a Facebookon.
  • Szerző: Ripost

A washingtoni Whatcom megyei rendőrség szombat délután egy többszintes lakóépületben járt, miután egy férfi azt jelentette, hogy egy hálószobában holtan talált egy nőt és két kislányt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A hatóságok úgy vélik, az 55 éves Michele Boudreau Deegan meggyilkolta ikerlányait, majd magával is végzett. A Daily Star úgy tudja, hogy a hétéves gyerekeket péntek este ágyukban fekve lőtte le, ezután lett öngyilkos a nő. Információk szerint a nő egy hosszas gyámügyi vita miatt követte el a szörnyű tettet, amiben gyerekei felügyeleti jogáért harcolt.

A seriff hivatala a folyamatban lévő nyomozásra hivatkozva még nem adott ki további információt.

Deegan egyébként engedéllyel rendelkező pszichoterapeuta volt, aki szakmai Facebook-oldala szerint mentálhigiénés tanácsadást nyújtott serdülőknek, egyéneknek és pároknak. A tragédia előtti napon két cikket tett közzé Facebook-oldalán a nárcisztikus szülőkről. Az egyik cikk címe „A nárcisztikus szülők szó szerint képtelenek szeretni gyermekeiket„, míg a másiké „Nárcisztikus szülők – öngyilkosságra való felkészülés”.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?