KÜLFÖLD

Szerelme után halt a háromgyerekes édesanya és 5 hónapos kisfia

Egymás után érték a borzalmas sorscsapások a családot. Két kisgyermek árván maradt a szerelmesek halála után. Az édesanya karjai között halt meg kisfia.
  • Szerző: Ripost

Egy 23 éves anya és 5 hónapos kisfia a hétvégén autóbalesetben vesztette életét, két hónappal azután, hogy a családnak egy másik tragikus halálesetet is el kellett szenvednie.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Jasmine Amesquitát és kisfiát, Ragnar Segoviát vasárnap délután a kaliforniai Apple Valleyben történt autóbaleset helyszínén halottnak nyilvánították.

Fotó: pixabay.com

Az ütközés idején ők ketten egy Toyota Corollában utaztak egy 24 éves férfi sofőrrel, egy 4 éves és két 2 éves kisfiúval együtt. A sofőr súlyos sérüléseket szenvedett, és kórházba szállították, míg a másik jármű 49 éves női vezetője csak könnyebb sérüléseket szenvedett – írja a Bors.

A család GoFundMe-oldalán közzétett leírásban egy rokon azt írta, hogy a tragédia nem sokkal azután történt, hogy Christian Segovia, Jasmine gyermekeinek apja az év elején elhunyt.

„Ez nagyon nehéz a családunknak, hiszen alig két hónapja kellett eltemetnünk Jasmine 3 drága kisfiának apját, most pedig őt és a kis Ragnart. Jazzy két kisfiút hagyott hátra, a kis Christian-t (4) és Logan-t (3). Köszönjük és Isten áldjon benneteket” – írta Jasmine nővére az adománygyűjtő oldalon.

És ezeket olvastad már?