KÜLFÖLD

Sokkoló: elrabolta a 4 hónapos kisfiút és két testvérét a bébiszitterük

A három gyermeket a nő nem akarta visszaadni anyjuknak. Végül a repülőterén sikerült feltartóztatni az álnok nőt.
  • Szerző: Ripost

A bibiszetter elrabolta a 4 hónapos utahi kisfiút családjától, hogy vele együtt Coloradoba meneküljön. A rendőrség 580 mérföldnyire Denverben tudta utolérni a gyerekrablót.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Peyton Everett Caraballo-Winston édesanyja pénteken 22 óra körül felhívta a helyi rendőrséget. Keserves zokogás közben tájékoztatta a hatóságot, hogy megengedte három gyermekének, hogy bébi szitterüknél maradjanak egy éjszakára. Ám péntek reggel nem kapta vissza őket, sőt Emily Marissa Luciano folyamatosan kifogásokat keresett, hogy ne keljen visszavinnie a kicsiket.

A rendőrség azonnal nyomozásba kezdet, ami során kiderült, hogy egy harmadik fél segítségével a nő és a három gyermek Coloradóba utazott, ahol elrejtőztek. Az elrabolt testvérek 5 és 1 év közöttiek – írja a CrimeOnline.

Végül a coloradói rendőrséggel együttműködve felvették a nővel a kapcsolatot, aki a rendőrségnek is folyton hárított és csak szöveges üzenetekben volt hajlandó kommunikálni. Luciano gazsága végül akkor ért véget, amikor a hatóságok a denveri nemzetközi repülőtéren őrizetbe vették. Úgy tudni a gyerekeket azóta sértetlenül visszavitték édesanyjukhoz.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?