KÜLFÖLD

Pornóvideót készített az óriáskeréken a perverz szerelmespár, letartóztatták őket

A 18 pluszos felvételt egy felnőttfilmes honlapra is feltöltötték. Ez okozta végül a vesztüket.

Közszeméremsértés vádjával büntetőeljárás indult egy amerikai pár ellen, amiért nyilvános helyet forgattak le egy pornóvideót, a felvételt pedig feltöltötték egy felnőttfilmes oldalra – írja a New York Post internetes kiadása.

Az ügy két gyanúsítottját, Eric és Lori Harmont lényegében hobbi pornószínészek. Az egyik legnagyobb felnőttfilmes oldalra gyártanak nyilvános tartalmat egy kis mellékesért. A legutóbbi videójuk elkészítéséhez egy különleges helyszínt választottak: a Dél-Karolina állambeli Myrtle Beach-en található, 60 méter magas óriáskeréken estek egymásnak. Pechükre a videó annyira jól sikerült, hogy végül a rendőrség is felfigyelt rá.

A szerelmespárt szombat este tartóztatták le a lexingtoni otthonukban. A rendőrég pár nappal az óriáskerekes akció után csapott le rájuk. A hatóságok tájékoztatása szerint az internetre feltöltött pornóvideóban jól felismerhető volt a helyszín és az aktus két résztvevője, ezért hivatalból indítottak eljárást.

Az ügy két gyanúsítottját, Eric és Lori Harmont, valamint a Myrtle Beach-i óriáskerék.

„Myrtle Beach büszke arra, hogy biztonságos és családbarát légkört biztosít az ideérkezők számára. Ez az incidens, amiről most hallottunk, rendkívül zavaró. A hatóságoktól még nem kaptunk megkeresést ezzel az incidenssel kapcsolatban, de készek vagyunk az együttműködésre, ha erre szükség lesz. Ez a cselekedet nem tükrözi az értékeinket, és nem tolerálunk olyan viselkedést, ami nincs összhangban a családbarát környezetünkkel”

- olvasható az óriáskerék fenntartójának közleményében.

Eric és Lori Harmont egyébként vasárnap kifizette a bíróság által megállapított óvadékot, így jelenleg mindketten szabadlábon védekezhetnek. Az első tárgyalásukat január végére tűzték ki. Ha bűnösnek találják őket, akkor 3 év börtönt is kaphatnak.

És ezeket olvastad már?