KÜLFÖLD

Orállal gyógyított a csaló orvos, magyar áldozatai is vannak

Több nőt is megerőszakolt, több mint 500 feljelentés érkezett ellene a hatóságokhoz.
  • Szerző: Ripost

Tizenkilenc év és négy hónap börtönre ítélt a brazíliai Goiás állam bírósága egy önjelölt csodadoktort csütörtökön négy nő megerőszakolása miatt. A 77 éves Joao Teixeira de Faria ellen párhuzamosan hasonló vádakkal több eljárás is folyik, de korrupcióval és illegális fegyvertartással is gyanúsítják.

A kuruzslót egy éve vették őrizetbe, miután több mint 500 feljelentés érkezett ellene a hatóságokhoz szexuális zaklatás miatt.

Illusztráció

A lehetséges áldozatai között külföldiek is vannak, a többi között Németországból, Svájcból, az Egyesült Államokból és Magyarországról is, ugyanis állítólag egy magyar utazási iroda is szervezett hozzá utakat.

Az áldozatok között van 14 éves lány, és olyan nő is, akit három napon keresztül többször is megerőszakolt a férfi. A saját lánya is zaklatással vádolta Teixeirát, aki „Joao de Deus” (Istentől való János) művésznéven nemzetközi hírnévre is szert tett.

Tavaly december elején a Globo brazil tévécsatornának egy depresszióval küzdő holland koreográfusnő, Zahira Leeneke Maus és kilenc, nevét a nyilvánosság előtt nem vállaló brazil nő tárta fel a gyógyító központban 2010 és 2018 között történteket.

A módszer minden esetben ugyanaz volt: kidolgozott koreográfia szerint, rendszerszerűen zajlott. A világszerte ismert Faria általában csoportosan gyógyít, ezeket a nőket azonban „kiválasztottnak„ nevezte, és külön szobába invitálta őket személyes kezelésre. Faria azt kérte tőlük, hogy fogják meg a nemi szervét, és a történtekről ne beszéljenek senkinek.

Másoknál tovább is ment. A holland koreográfusnő azért kereste fel a központot, mert egy korábbi szexuális zaklatás miatt depresszióval küzdött. Faria azt állította neki, hogy gyógyító energiáit csak úgy tudja átvinni rá, ha a nő orálisan kielégíti őt, a következő találkozásuk alkalmával pedig közösült is vele.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?