KÜLFÖLD

Túl sokat látott, öngyilkos lett a Covidos betegeket ápoló nővér – megrázó búcsú üzenetet hagyott

Haldokló Covidos betegek kezét fogta a nővér, nem bírta tovább.
  • Szerző: Ripost

Szörnyű tettre szánta el magát egy Covidos betegeket ápoló nővér: eldobta magától az életét. A 26 éves Trisha Roberts a világjárvány alatt számtalan halálesetet volt kénytelen végignézni közvetlen közelről, miközben nap mint nap fogta a haldokló betegek kezét. Ez lelkileg is megterhelő lehet az egészségügyi dolgozóknak, Trisha viszont sajnos ezt már nem bírta azután, hogy mentálisan instabillá vált saját egészségügyi problémája miatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lefelé csúszott a lejtőn

A fiatal nő hátproblémákkal küzdött, az orvosok azt mondták, semmit sem tehetnek a gerince állapotának javítása érdekében. Valószínűleg ez az egyik oka a mentális problémáinak, nem bírta a nyomást, ráadásul a munkája sem volt stresszmentes.

„Úgy volt, hogy összeházasodunk, de a koronavírus ennek is gátat szabott és többször is le kellett mondjuk. Egyenesen ment lefelé a lejtőn, és nem tehettem semmit„ – mondta a Mirrornak a nővér vőlegénye, Paul.

Búcsúlevelet hagyott

A fiatal nővér egyik nap már nem lehetett elérni, végül holtan találták a saját ágyában fekve. A szobában találták meg a búcsú üzenetét, amelynek elejére azt írta: „Ez a búcsúlevelem”.

Ne légy szomorú, most már boldog vagyok

- fogalmazott Trisha, aki az életét a betegek gyógyításának szentelte. A levélben bocsánatot kért szeretteitől azért, amiért öngyilkos lett.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?