KÜLFÖLD

Nincsenek szavak: megerőszakoltak egy 2 éves kislányt egy kórház koronavírusos osztályán

Az édesanya vette észre a bántalmazásra utaló nyomokat.
  • Szerző: Ripost

Állítólag egy két éves kislányt megerőszakoltak, miután koronavírusos tünetekkel kórházba vitte az édesanyja. A megdöbbentő esett múlt hónapban történt a dél-afrikai Dr. George Mukhari Akadémiai Kórházban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A gyermeket édesanyja vitte kórházba még június 15-én, miután koronavírusos tüneteket tapasztalt nála. A egészségügyi alkalmazottak azt mondták a nőnek, hogy a 2 éves gyermeket el kell különíteni, ezért a kórházban kell hagynia.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Ám az esti órákban felhívták, hogy közöljék vele: a kislánya sír és fájdalmai vannak. Majd a késő esti órákban újra telefonáltak neki, mert sikerült elaludnia. Másnap reggel csörgött harmadszorra az anya telefonja, amikor azt mondták neki, a kislánynak a koronavírus tesztje negatív lett és el kellene vinnie.

Mikor odajöhetett hozzám, láttam rajta, hogy mindjárt sírni fog. Nehezen tette meg a lépéseket. Tudtam, hogy valami baja van a gyermekemnek” – árulta el az édesanya a The Sun oldalának.

A nő később pelenkázásnál fedezte fel a szexuális bántalmazás nyomait. Azonnal elvitte a kislányt egy egészségügyi klinikára, ahol az egyik nővér megerősítette a gyanúját: a két éves gyereket szexuálisan bántalmazták.

Az édesanya visszament gyermekével a Dr. George Mukhari Akadémiai Kórházba, de először nem segítettek neki. A rendőrséget is kihívta, ám azt javasolták neki, inkább a kapitányságra menjen az üggyel.

Végül a kórházba belső vizsgálatot indítottak és a rendőrség is nyomozásba kezdett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?