KÜLFÖLD

Nem hagyta abba a sírást, borzalmas dolgot tett 11 hetes kislányával egy férfi

Borzalmas kínokat kellett elszenvednie egy ártatlan kisgyermeknek a halála előtt. Megbocsáthatatlan módon bánt vele a szülője, akinek védenie kellett volna.
  • Szerző: Ripost

Megbocsáthatatlan módon viselkedett síró kisgyermekével egy férfi. A Minnesotában élő 20 éves Tyler Lee Drake brutálisan bántalmazta ártatlan kislányát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A súlyos állapotban lévő újszülött csecsemőt a szülei kórházba vitték, de ott már nem tudtak rajta segíteni. Miután az életmentők gondjára bízták, az apuka szó nélkül távozott, csak az anyja maradt gyermeke mellett.

halott csecsemő kamra

Képünk illusztráció
Fotó: pixabay.com

A különös viselkedés és a sérülések láttán a Staples Kórház orvosai azonnal riasztották a rendőrséget. Amikor a hatóságok megérkeztek, a sürgősségi osztály orvosa és ápolója elmagyarázta, hogy olyan sérüléseket találtak a csecsemőn, amelyek súlyos gyermekbántalmazásra utaltak. Többek között eltört a kulcscsontja, megsérült a nyelve, valamint zúzódások voltak az állán és az állkapcsán.

A rendőrség először az anyát hallgatta ki, aki könnyeivel küzdve bevallotta, bevitte síró gyermekét az ágyba, ám ekkor Drake befogta a száját. Az anya hozzátette, hogy Drake olyan erősen rázta a csecsemőt, hogy érezte, ahogy az ágy remeg.

Mivel a nő vallomása és az orvosi szakvélemény megegyezett, a nyomozók őrizetbe vették és kihallgatták a férfit is, ám Drake mindent letagadott. Csupán annyit volt hajlandó elismerni, hogy néha befogta a baba száját, de szerinte a halál azt okozhatta, hogy kiesett a hintájából és megsérült.

A férfi ellen vádat emeltek és előzetes letartóztatásba helyezték a bírósági meghallgatásáig – számolt be a megdöbbentő esetről a Crime Online.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?