KÜLFÖLD

Szívszorító: mostohaapja verte halálra a 10 éves kisfiút

Borzalmas szörnyűségeket művelt egy kisfiúval egy férfi. A nyomozás adatai szerint szexuálisan is bántalmazhatta a kisgyermeket.
  • Szerző: Ripost

Felfoghatatlan borzalmakat művelt egy alig 10 éves kisfiúval annak mostohaapja. New York városában, a Szent Miklós negyed egyik lakásához riasztották a rendőrséget a szomszédok.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 10 éves Ayden Wolfet holtan találták otthonában, testén vágásokkal, zúzódásokkal és szúrt sebekkel. A későbbi vizsgálatok során az is felmerült, hogy szexuálisan is bántalmazhatták a kisfiút. Egy közeli kórházba szállították, ahol azonban az orvosok már nem tudtak rajta segíteni.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A gyerek mostohaapját, a 34 éves Ryan Cato-t vasárnap tartóztatta le a rendőrség. A férfi azt állította, hajnali két órakor dörömbölést hallott és megnézte, ki van az ajtójukban. Senkit sem talált, ám addigra Ayden összeesett és eszméletét vesztette.

„Ezek a falak elég vékonyak ahhoz, hogy hallani lehessen, ha egy gyereket megvernek. Azt hiszed, egy ilyen eset nem a te dolgod, hogy nem tartozik rád, de nem tudsz tétlen maradni” – nyilatkozta a szomszédjuk, aki riasztotta a rendőrséget.

Az édesanyát szintén kihallgatásra bevitték a rendőrök, de a Crime Online információi szerint ellene egyelőre nem emeltek vádat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?