KÜLFÖLD

Mellbevágó: kétgyermekes édesapával végzett egy tinédzser

A fiatal nő és társa a pénzéért rabolta ki a futárként dolgozó férfit. A lány végül társával is végzett, hogy ne kelljen osztozkodni.
  • Szerző: Ripost

Joshua Ungersman (37) két munkahelyen is dolgozott, hogy el tudja tartani a családját. Ám sajnálatos módon végül pont emiatt ölték meg a férfit.

Az Indianában élő férfi a Domino pizzafutárjaként szállította ki az ételt, amikor egy 17 éves lány és társa rátámadt.

Joshua Ungersman mindent megtett volna családjáért

Egy szemtanú, Patrick Gibson szerint augusztus 31-én 23 óra 15 perckor támadták meg a futárt a 16. és a Hart utca közelében lévő háza előtt. Meghallotta a lövést és látta elterülni a férfit, ezért odakiáltott neki. Megkérdezte, hogy jól van-e, Ungersma pedig azt kiabálta, hogy jól van, de hívja a rendőrséget – írja a CrimeOnline.

Ezután Alberto Edwardo Vanmetere (19) odasétált a kétgyermekes családapához és hidegvérrel megölte, majd hirtelen fordulatot vettek az események. A férfit ugyanis hátulról lelőtte a társa, Jaelynn Billups Gersson.

A rablást azonban nem tudta befejezni, mivel a helyszínre értek a rendőrök. A 17 éves lány tárgyalását az ügyészség február 23-ra tűzte ki. Kihallgatása során azt is kiderült, hogy a tinédzser lány beszélte rá ismerősét a rablásra, azonban a zsákmányon már nem akart osztozkodni.

Ungersma egy újszülöttet hagyott hátra és feleségének a nevelt fiát. A férfi 13 éve hentesként dolgozott egy helyi élelmiszerboltban, ami mellett a Domino nevű pizzériának dolgozott, hogy gondoskodni tudjon családjáról.

Halála után ismerősei a GoFundMe-n adományt kezdtek gyűjteni a temetésére, és már közel 20 ezer dollár (kb. 6 000 000 forint) támogatás jött össze.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?