KÜLFÖLD

Megszakad a szív: nagymamája karjai között halt meg a 9 éves kislány

A családban rövid időn belül ez már a második tragédia volt.
  • Szerző: Ripost

Kimora Lynum alvás közben hunyt el, okára csak később derült fény. A tragédia rövid időn belül nem az első volt a családban, ugyanis édesapját három hónappal korábban lelőtték.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A családot elképzelhetetlen szívfájdalom érte, miután a mindössze 9 éves kislány tragikus hirtelenséggel életét vesztette. Kimora sétált és játszott a barátaival, nagyon lelkes volt, aztán elfáradt és lefeküdt aludni. A kislány soha többé nem ébredt fel.

A családja elmondása szerint a szörnyűség bekövetkezte előtt néhány nappal korábban magas 37.7° lázzal vitték kórházba Kimorat. Az orvosok viszont akkor nem gyanakodtak semmi komolyabb problémára.

A végzetes napon, július 17-én az édesanya próbálta meg felkelteni kislányát, de mivel nem reagált, sokkos állapotba került. A közelben lévő nagymama kezdett küzdeni, hogy megmentse a kislány életét, azonban nem járt sikerrel.

Rejtélyes halálát követően megvizsgálták koronavírusra is, a teszt pedig pozitív lett.

Kimora édesanyja, Mikasha Young-Holmes, így nyilatkozott a Daily Star oldalának:

„Ráztam és ráztam. Kiabáltam az anyámnak és mondtam neki, hogy azonnal jöjjön ide, mert Kim nem lélegzik.”

Mashell Atkins, a nagymama azt mondta, minden tőle telhetett megpróbált, hogy megmentse. Mikasha hozzátette, hogy nem tudja elhinni, hogy korábban az orvosok miért nem tesztelték gyermekét koronavírusra. Kimnek korábban nem voltak egészségügyi problémái.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?