KÜLFÖLD

Megrázó: disznókkal etethette meg a kis Maddie holttestét a gyilkosa

Egyre több horrorisztikus részlet derül ki Maddie halálával kapcsolatban.
  • Szerző: Ripost

Maddie McCann meggyilkolásával egy német férfit, Christian B.-t gyanúsítják, őt pedig egy bárban alkalmazott nő leplezhette le. Az elbeszélések alapján tőle derülhetett ki, mi történt az angol kislány holttestével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2007-ben ugyanis mindenkit ledöbbentett Maddie eltűnése, s még évekkel később is erről beszélhetett barátaival a feltételezett gyilkos. Az őket kiszolgáló csapos, a 34 éves Lenta Johlitz nyilatkozott a The Sun oldalának: „Egyszer teljesen kiborult, amikor a barátaival Madeleine ügyéről beszéltek.”

Madeleine McCann
Fotó: Northfoto

„Azt akarta, hogy ne beszéljünk többet erről a témáról. Azt kiabálta: „A gyerek már meghalt, és ez jó dolog. Egy testet gyorsan el lehet tüntetni! A disznók megeszik az emberi húst is!” – folyatta a hátborzongató visszaemlékezését a nő.

A kocsma egyébként egy iskola közelében található, ahol állítólag a pedofil férfi gyakran jelent meg a gyerekeknek apró ajándékokat osztogatni.

Peter Erdmann, az iskola egyik munkatársa azt mesélte: akkoriban még nem gondolt semmi rosszra, de a történtek fényében ma már hajmeresztőnek tartja Christian B. viselkedését.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?