KÜLFÖLD

Meghan Markle még a királynőnél is befolyásosabb vezető lehet

Meglehetősen jó esélyekkel indulna Meghan Markle, ha az Amerikai Egyesült Államok elnöke szeretne lenni néhány éven belül. Egy Amerika-szekértő arról beszélt egy brit rádióműsorban, hogy Harry herceg feleségét az Obama házaspár és Oprah Winfrey is támogathatja.
címkék:
  • Szerző: WM

A szakmájában méltán elismert Mark Borkowsky arról beszélt egy brit rádióinterjúban, hogy a nemrégiben Kanadába költözött Meghan Markle 15-20 éven belül indulhat az Egyesül Államok elnöki székéért. A korábban színésznőként dolgozó Meghan nevét akkor ismerte meg az egész világ, amikor összeházasodott a brit királynő unokájával, Harry herceggel. A pár azonban az év elején bejelentette, hogy szakít a királyi családdal, és a tengeren túlra költöznek, hogy ott új életet kezdhessenek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Meghan Markle
Fotó: Charles McQuillan / Getty Images

Borkowsky azonban úgy véli, hogy a házaspár csak addig maradna Kanadában, amíg Donald Trump az amerikai elnök, ezt követően ők is egy amerikai nagyvárosban telepedhetnek le. Ha Meghan valóban úgy dönt, hogy megméretteti magát az elnöki címért, akkor szinte minden bizonnyal demokrata színekben tenné ezt. Borowsky pedig biztos benne, hogy a több milliós rajongótáborral rendelkező Oprah Winfrey és az Obama házaspár is támogatná Meghan indulását. A hercegi pár előtt határtalan lehetőségek nyíltak meg:

Nem kell a terveikről beszámolni a királynőnek, mint ahogy az engedélyére sincsen már szükségük ahhoz, hogy komoly döntéseket hozzanak.

Barack Obama és Harry herceg régóta ismerik egymást.
Fotó: Chris Jackson / Getty Images

A Talk show-k királynőjének tartott Winfrey is támogathatja Marklet.
Fotó: Image Awards / Getty Images

 

A nemzetközi sajtóban egyébként időről időre egyre vadabb jelölteket emlegetnek leendő amerikai elnökjelöltként. Szóba került már maga Oprah Winfrey is, de sokak szerint 2024-ben Kanye West amerikai rapper is jelöltetheti magát.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?