KÜLFÖLD

Meghan és Harry herceg sokkolták a királynőt legújabb kérésükkel

Mindenki ledöbbent. A sussexi hercegi pár találkozót kér a királynőtől. Megszólalt az informátor.
  • Szerző: szbd

A Buckingham-palota hivatalának vezetői is megdöbbentek, amikor Harry herceg és felesége, Meghan Markle bejelentették: találkozót kérnek II. Erzsébet királynővel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A hírek szerint a sussexi hercegi pár abban reménykedik, hogy bemutathatják második gyermeküket, a június 4-én született Lilibet Dianat a dédnagymamájának.

Meghan és Harry be akarják mutatni kislányukat a királynőnek

Meghan és Harry be akarják mutatni kislányukat a királynőnek
Fotó: Northfoto

Úgy tudni, hogy a találkozó részleteiről még nem egyeztettek, de mindenki ledöbbent Harryék új kérése kapcsán, hiszen csak néhány hónappal ezelőtt ejtették meg a botrányos Oprah-interjút.

„Harry és Meghan kezdeményezte a találkozót, de ezzel sok mindenkit sokkoltak. Elképzelhető, hogy tényleg szeretnének találkozni a királynővel, de amit az utóbbi évben tettek vele, azután elég meglepő” – nyilatkozta egy forrás a The Sun-nak.

„A Buckingham-palota egyelőre nem válaszolt nekik. De valószínűleg már a karácsonyról is diskurálnak, hogy küldjenek-e Harryéknek meghívót vagy sem, miután a tavalyit visszautasították„ – tette hozzá.

”A királynő még mindig nagyon szereti Harryt, és biztosan szeretné látni Archie-t és a kis Lilibetet is„ – fogalmazott a forrás.

Azt egyelőre nem tudni, hogy személyes vagy online találkozót szeretnének-e, de valószínű, hogy a koronavírus idején nem utaznának a két gyerekkel, és Meghan aligha akarja betenni a lábát Angliába.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?