KÜLFÖLD

Meggyilkolták a gyönyörű édesanyát, három pici gyereket hagyott hátra

Féltékeny barátja végzett a nővel, miután kiderült, hogy vissza akar menni gyermekei apjához.
  • Szerző: Ripost

Egy dél-dakotai férfit vádolnak a 22 éves Jeanette Jumping Eagle meggyilkolásával. A bíróságon Dion Bordeaux (25) ellen szerdán emelnek vádat, hónapokkal azután, hogy lelőtte barátnőjét és halálát öngyilkosságnak állította be.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bordeaux újév napján végzett fiatal barátnőjével, akit fejbe lőtt. A rendőrség a nyomozás során nem volt teljesen meggyőződve arról, hogy a háromgyerekes édesanya magával végzett, ezért mélyebben beleásták magukat az ügybe.

Jeanette Jumping Eagle (22)
Fotó: Rendőrség

 

„Eredetileg öngyilkosságként jelentették be, de később a törvényszéki bizonyítékok alátámasztották, hogy gyilkosság történt” – közölte Brendyn Medina rendőrségi szóvivő.

A nő egyébként azután ismerkedett meg Bordeaux-szal, miután férjével megromlott a viszonya és a válást fontolgatták. Ám mint később kiderült, Jeanette vissza szeretett volna menni férjéhez, de erre már nem volt lehetősége…

Erről az elhunyt édesanya egyik testvére, Paulina beszélt a rendőrségnek, aki szerint a férfi megtalálhatta Jeanette telefonjában a beszélgetést a férjjel, hogy még egyszer megpróbálják megmenteni a kapcsolatukat – írja a CrimeOnline.

Az elhunyt másik nővére, Ashley Bagola nyilatkozatában szintén erről számolt be, és hozzátette: miután kiderült, hogy Jeanette vissza akart menni gyermekei apjához, Bordeaux rendszeresen bántalmazta.

És ezeket olvastad már?