KÜLFÖLD

„Maga lesz a pokol a következő két hét” – állítja az elismert indiai orvos

Nagyon súlyos napok és hetek következnek.
  • Szerző: Ripost

Az elkeseredett koronavírusos betegek egyre többen ugranak ki a magasból Indiában, ahol a járvány egyre súlyosabb méreteket ölt. A kórházak nem bírják a terhelést, nincs elég kórházi ágy, de oxigénből is hiány van. A koronavírusos betegek sorban állnak a kórházak előtt, oxigénért könyörögve, míg mások már annyira nem kapnak levegőt, hogy otthon vagy az utcákon halnak meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A jelentések szerint egy nyugat-bengáli férfi a kórház tetejéről ugrott halálba, miután pozitív eredményt kapott. Az északkeleti Patnában egy vasutas lefejezte feleségét, amikor az elkapta a vírust, majd a lakásukból kiugrott és öngyilkos lett – írja a The Sun.

„Ez a világjárvány a legrosszabb, amit valaha láttunk. Maga lesz a pokol a következő két hét„ – állítja az indiai orvos, dr. Shaarang Sachdev, aki a Covid szörnyű pusztítását látva azt mondja: a helyzet náluk rendkívül kritikus, mivel rengetegen halnak meg a tömött kórházakban is, és a rekordszámú megbetegedések pedig valószínű csak fokozódni fognak. Az orvos arra figyelmeztet, hogy az elkövetkezendő két hét Indiában maga lesz a pokol, az ország a pandémia eddigi legrosszabb napjait éli – írja a Daily Mail.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?