KÜLFÖLD

Madeleine McCann ügyében a nyomozók 100%-ban meggyőződtek a gyanúsított bűnösségéről – jövőre vádat emelnek

A portugáliai nyaralás során eltűnt kislány már 18 éves lenne. Biztosak benne a rendőrök, hogy meggyilkolták őt.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Megvannak a bizonyítékok a vádemelésre, és remélik, hogy a vizsgálat jövőre befejeződik - írja a Mirror.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az ügyészek, akik Christian Brueckner pedofil ellen nyomozást folytatnak Madeleine McCann meggyilkolásának gyanújával, biztosak a bűnösségében, és elhatározták, hogy a lehető legbiztosabban alátámasztott eljárást indítják ellene.

Madeleine 2007 májusában tűnt el

Madeleine 2007 májusában tűnt el
Fotó: Facebook

Állítják: a bizonyíték 100 százalékosan meggyőzte őket.

Mivel Brueckner már börtönben van más bűncselekmények miatt, ezért több időt vesz igénybe a bizonyítékok összegyűjtése.

Hans Christian Wolters német ügyész azt mondta: „Biztosak vagyunk benne, hogy megvan az az ember, aki elvitte és megölte a kislányt.”

Az ügyészek azonban azt elismerik: nincs bizonyítékuk arra, hogy Madeleine meghalt – annak ellenére, hogy a braunschweigi hatóságok tavaly azt mondták a szülőknek: „bizonyítékaik vannak arra, hogy a már nem él„.

Wolters elmondta: fogalmuk sincs arról, hogyan halt meg a gyermek, és nincs DNS vagy fényképes bizonyítékuk, amely a német szexuális bűnelkövetőt az állítólagos gyilkossághoz kapcsolja. Madeleine szüleihez, Kat -hez és Gerry McCann-hez intézve szavait, ezt mondta: „Biztosak vagyunk benne, hogy megvan az az ember, aki elvitte és megölte a lányát. Csak annyit tehetek, hogy türelmet kérek. Én személy szerint azt gondolom, hogy jövőre a közvetett bizonyítékok elegendők lesznek. Nincs testünk és DNS-ünk, de vannak más bizonyítékaink. A rendelkezésünkre álló bizonyítékok nem vezethetnek más következtetésre.„

Madeleine 2007-ben, néhány nappal a negyedik születésnapja előtt tűnt el a szobából, ahol a család nyaralt, a portugáliai Praia da Luz -i Ocean Club üdülőhelyen.

Kate és Gerry azt mondták: „ragaszkodunk ahhoz a reményhez, bármennyire elenyésző is, hogy újra látni fogjuk Madeleine -t.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kívül roppanós, belül puha habcsók
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?