KÜLFÖLD

„Láttam, hogy a társa fölé hajolva esedezik bocsánatért„ – videojáték miatt késelhette halálra társát a tini

Egymásnak esett a két buddhista szerzetestanonc egy videójáték miatt, csaknem tragédia lett a vége...
címkék:
  • Szerző: Ripost

A 14 éves Pinit Pitarapho és a 18 éves Kiatisak Senama Thaiföldön estek egymásnak online telefonos játék miatt. Gyakran töltötték idejüket hasonló játékokkal, ám most a játék a két buddhista szerzetestanonc között szörnyű véget ért. Pitarapho győzött, amit idősebb társa nehezen viselt, és összevesztek, még egy felnőtt felügyelő is próbálta elsimítani a kedélyeket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk csak illusztráció!

„Bár a szobájukba távoztak, éreztem, hogy nem nyugodtak meg. Utánuk mentem, de amikor beléptem, azt láttam, hogy a fiatalabbik fiú a társa fölé hajolva esedezik bocsánatért„ – mesélte a férfi a Daily Star riportja szerint, melyet a Blikk is idéz. Mint írják, az ifjabb tanuló többször is mellkason szúrta Senamat, akire vérben fekve találtak rá, és esélye sem volt a túlélésre.

„Egymás ellen játszottunk, győztem, amit nagyon rosszul viselt, utána folyamatosan fenyegetett, megfélemlített. Kergetni kezdett, de elesett és megütötte magát, amitől csak még dühösebb lett. Felkaptam egy kést, hogy megijesszem, de a penge kirepült a markolatból és belefúródott” – védekezik a fiú. A történet viszont a többi szúrásnyomot nem magyarázza meg... Mivel a szerzetestanonc még fiatalkorú, szociális munkásnak is ki kell hallgatnia, de a rendőrök mindent megtesznek, hogy gyilkosságért feleljen.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?