KÜLFÖLD

Pokoli fájdalmakat élt át egy 3 éves kislány egy virág miatt, hólyagok borították el a kezét

Egy ártatlannak tűnő gyomnövény okozta majdnem a kislány vesztét. Egy nagyon mérgező fajról van szó, amit nem sokan ismernek.
  • Szerző: Ripost

Nagymamájával ment sétálni a 3 éves kislány a Dundee-i Broughty Ferryben. Ám az idős asszony szíve majdnem megszakadt, amikor egy ártatlannak tűnő virágtól a kis Ruby keze durván felhólyagosodott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A gyermek borzalmas kínokat szenvedett, ami miatt folyamatosan zokogott. Először azt hitték, hogy el fog múlni, ám a napon duplájára duzzadtak a hólyagok, így végül édesanyja kórházba vitte Rubyt.

Kaukázusi medvetalp veszélyes növény
Fotó: Wikipedia

Lent voltak a Broughty Ferrybe vezető gyalogút mellett, és anyukám azt mondta, hogy virágokat szedett. De nyilvánvalóan nem tudta, hogy mit szedett. Elég ijesztő, hogy mindez egy növény miatt történt, és szerintem sokan nem is tudják, hogy mi ez, vagy hogy képes ilyesmireemlékezett vissza a drámai pillanatokra Caitlin Duffy a Mirror oldalán.

A Kaukázusi medvetalp több mint 100 évvel ezelőtt került az Egyesült Királyságba, és ma már az egész országban vadon nő. Borzalmas égési sérüléseket okozhat az embereknek, és halálos egyes állatokra és más növényekre.

Caitlin hozzátette, hogy a dundee-i Ninewells kórház orvosai szakszerűen cselekedtek. Azonnal felszakították a hatalmas hólyagokat a kislány kezén. Ez már némi enyhülést hozott a kislány számára. Ám még mindig nem tudja használni a kezeit.

„Szörnyű volt látni, hogy milyen fájdalmai vannak. Még mindig nem önmaga, és szívszorító ezt látni. Csak azt mondanám a többi szülőnek, hogy legyenek éberek” – zárta sorait Caitlin.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?