KÜLFÖLD

Kisfiával mászott be a krokodilok ketrecébe az anyuka, hihetetlen, miért tette

Egy látogató az egészet levideózta, döbbenetes felvételek!

Egy középkorú anyuka és tini fia bemászott az aligátorok kifutójába a Minnesota államban található Safari North Wildlife Park nevű állatkertben szombaton – íjra a Daily Star internetes kiadása.

Az anya-fia akciót többen is megdöbbenéssel figyelték a látogatóknak fenntartott emelvényről. Mint később kiderült, a kissrác innen ejtette be az aligátorok kifutójába édesanyja pénztárcáját, amit utóbb közösen próbáltak visszaszerezni.

Az eseményeket egy Ashleynn Curtis nevű látogató videózta le, a felvételt később megosztotta a közösségi oldalán. A bejegyzéshez Curtis azt a kommentárt fűzte, hogy „ez volt a legőrültebb dolog, amit az egész életében valaha látott.”


A nőnek többen is szóltak, hogy életveszélyes, amit csinál, de ő figyelmen kívül hagyta az intő hangokat. Lazán átugrott a aligátorok kifutójának dupla kerítésén, odabent gyorsan elintézett egy telefonhívást, majd megindult a hüllőktől hemzsegő medence felé, aminek a szélén ott lebegett a pénztárcája. A nő egy pillanatra megállt a vízparton, mivel 3-4 aligátor is tátott szájjal indult meg felé, mintha csak az ebédjüket készültek volna bekapni.

A történet főhőse viszont ettől sem ijedt meg, kövekkel dobálta meg az állatokat, akik egy pillanatra visszahőköltek, így volt ideje kiemelnie a vízből a tárcáját.

A zsákmány megszerzése után anya és fia komótosan a kerítéshez cammogott, kimásztak és mintha mi sem lenne természetesebb, folytatták az útjukat.

Az állatkert vezetősége egyébként napokig semmit sem tudott az esetről. Ők is akkor szembesültek az örült nő mutatványával, amikor az arról készül felvételek vírusként terjedtek szét az interneten. A közleményük szerint sem az állatoknak, sem a felelőtlen látogatóknak nem esett bántódása. Kiemelték, hogy a ketrecbe bemászó édesanya nevét azonosították, és örökre kitiltották az állatkert terültéről. A jogi eljárástól viszont kivételesen eltekintenek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?