KÜLFÖLD

Kiesett az ablakon, majd kutyák marcangolták szét a 3 éves kisfiút

Pillanatok alatt bekövetkezett a tragédia, miután a kisfiú a család kutyái közzé esett. Az életét már nem tudták megmenteni.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas körülmények között egy három éves kisfiú vesztette életét. A gyermekkel sorban történtek a szerencsétlen események.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

New Jerseyben egyik-pillanatról a másikra következett be a tragédia. A kisfiú váratlanul kiesett otthonának az ablakán, és egyenesen a hátsó udvar egy elkerített részére pottyant, ahol a kutyáikat tartották.

A falkavezér németjuhász miatt támadhatott a másik két kutya a családi háznál
(Illusztráció: Schutterstock)

Azt nem tudni, hogy a támadásban pontosan hány eb vett részt, de pillanatok alatt szétmarcangolták a gyereket. Az sem világos még, hogyan esett ki a gyermek az ablakon.

Az édesanya, amint felfigyelt a történtekre, azonnal gyermekéhez rohant, akiről megpróbálta leszedni a megvadult házőrzőket. Miután kiszabadította kisfiát azonnal kórházba szállította, de sajnos az orvosok már nem tudták megmenteni az életét.

Több szomszéd is a szemtanúja volt a tragédiának, elmondásuk szerint köztudott volt az állatok agresszív viselkedése. Sőt arról számoltak be, hogy a kenneljüket sokszor ürülék és szemét lepte el.

„Egész éjjel nem tudtam aludni. Összetört a szívem” – nyilatkozta az egyik szomszéd. „Csak remélem, hogy nem szenvedett. Remélem, hogy nem szenvedett, és gyorsan történt” – tette hozzá egy másik szemtanú.

A hatóságok jelenleg vizsgálják a baleset körülményeit. Egyelőre nem világos, hogy a szülőket felelősségre fogják-e vonni a történtekért.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?