KÜLFÖLD

Két magyar kislány maradt árván a floridai családi tragédia után

Megmagyarázhatatlan okok miatt borzalmas tragédia következett be egy Floridában élő magyar család életében.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas családi tragédia vetett véget egy Floridában élő magyar házaspár életének. A házban ugyanis a híres mesterfodrász P. Ildikó és férje, Zoltán holttestére bukkantak.

Az elsődleges információk szerint Zoltánt lelőtték, míg Ildikó öngyilkos lett, sokan kiterjesztett öngyilkosságról suttognak. Hat- és tizenhat éves kislányaik, bár úgy tudni, a házban voltak, de életben maradtak, most viszont teljesen árván állnak a nagyvilágban – tudta meg a Bors.

Feltételezések szerint Ildikó előbb a férjével végzett, majd öngyilkos lett
Fotó: Bors

„Zoltán jól menő pénzügyi guru volt, saját céget vezetett, míg Ildi fodrász, később pedig mesterfodrász lett, és szépségszalonja volt, szintén elismertnek számított a szakmában. Ildi nagyon kedves, mindig mosolygó nő, rajongásig imádták a férjével a lányokat, és szépen éltek. Amikor megtudtuk, mi történt, sokkot kaptunk. Képtelenek vagyunk elhinni, hogy Ildi ilyet tegyen. Addig nem is gondolunk ilyesmit, míg a nyomozás le nem zárult. Úgy tudjuk, hogy bár a gyerekek ott voltak, de szerencsére nem látták ezt a borzalmat. Most az a lényeg, hogy a lányoknak segítsünk, Amerikában ugyanis egyáltalán nem élnek rokonok” – mesélte a Borsnak egy ismerős.

A gyerekek a tragédia helyszínén tartózkodtak, de szerencsére nem látták a borzalmakat

A lányok ideiglenesen egy amerikai baráti családhoz kerültek, biztonságos környezetben vannak. A hatóságokkal együttműködve a nagymama Magyarországról hamarosan megérkezik a gyermekekhez.

Egyébként elképesztő összefogás mutatkozott mind az amerikaiak, mind pedig az amerikai magyarok körében, az egész Egyesült Államokban: 48 óra leforgása alatt mintegy 30 ezer dollár (9 millió forint) érkezett a részükre.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb forralt bor
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?