KÜLFÖLD

„Remegtem, amikor megláttam„ – ezt találta a 6 éves kisfiú játék közben

Az édesanya sokkot kapott, amikor meglátta kisfiánál azt, amit játék közben talált.
  • Szerző: Ripost

A 6 éves Ollie Meacock nehezen alszik azóta, hogy egy hosszú, éles bozótvágó kést talált, miközben egyik barátjával játszott egy helyi üzlet közelében – írja a Mirror.

támadás anyuka

Rátámadtak az anyára és gyermekére
Fotó: Pixabay

A 20 centiméteres pengéjű matchetére a bokroknál találtak rá a gyerekek, Ollie édesanyját sokkolta, mikor meglátta náluk a bozótvágót.

„Kint voltunk Ollie egyik barátjával. Megálltunk a boltban innivalóért és némi harapnivalóért„ – mondta az anyuka, Diana Meacock. „A fiam szeret a bokrok között játszani, ahogy a legtöbb gyerek, ezért oda mentek. Néhány másodperccel később láttam, ahogy kifut onnan, idegesnek látszott. Csak annyit mondott, hogy „van ott egy kés”. Nagyon megrémült, ilyesmit csak a Lego játékain látott” – emlékezett vissza az anyuka, aki hozzátette, hogy nemcsak a bozótvágó, hanem annak a tokja is ott hevert a földön.

„Rögtön telefonáltam a rendőrségre, és megkértek, hogy egy papírzsebkendővel vegyem fel és adjam át az üzletnek, ami mellett találtuk, onnan majd elkérik. Remegtem, amikor megláttam, ijesztő élmény volt. Csak akkor tudatosult, mennyire nehéz és milyen veszélyes lehet, mikor felemeltem. Döbbenetes volt.„

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?