KÜLFÖLD

Még II. Erzsébet királynő is meglepődött, 5 éves kislány levelére válaszolt

A kislány szerette volna felvidítani az uralkodót.
  • Szerző: Ripost

Meghökkent az az 5 éves kislány, aki levelet írt II. Erzsébet brit uralkodónak: nem számított rá, de a királynő válaszolt a levelére, amelyben szerette volna felvidítani, s amelyben arról írt, hogy tudja, hogy szomorú Fülöp herceg halála miatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

Erin Bywater most azt mondja, hogy nagy becsben tartja a levelet és kincsként fogja őrizni, de azért meg akarja mutatni az iskolai barátainak – írja a Daily Star. A gyermek tanult a királyi családról, és amikor meghallotta, hogy Fülöp herceg meghalt, segíteni akart levelével II. Erzsébet királynőnek.

A levélben rajzolt is a gyászoló uralkodónak, annak reményében, hogy egy kicsit jobban fogja érezni magát tőle. Nemcsak a kislány, de családja is megdöbbent, amikor II. Erzsébet királynő gyors válasza megérkezett – már csak azért is, mert most számtalan levelet kap.

„Tetszik a kalapod és a kabátod. Van királyi macskád vagy kutyád? Tudom, hogy szomorú vagy, ezért gondoltam, hogy tetszene ez a kép„ – fogalmazott levelében a kislány, aki magát II. Erzsébetet rajzolta le.

„Őszinte köszönetemet küldöm neked ebben a levélben a kedves szavakért és együttérzésért férjem halála kapcsán. Erzsébet R. ”

- válaszolt a királynő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?