KÜLFÖLD

Az életét adta a hős édesapa, hogy megmentse mostohalányát

Nem számított, hogy nem tudott úszni, gondolkodás nélkül ugrott a folyóba a kisgyermekért.
  • Szerző: Ripost

Nem mindennap történik ekkora szerencsétlenség egy család életében, mint ami Rezával történt. Az angol Devon városában egy férfi és egy nő, valamint egy kislány sétálgatott az esti órákban a helyi folyó partján.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kikapcsolódás azonban pillanatok alatt tragédiába torkollott, amikor a mindössze 19 hónapos kisgyermek belepottyant az Erne folyóba. Reza, annak ellenére, hogy nem tudott úszni, azonnal a folyóba vetette magát, hogy megpróbálja megmenteni mostohalányát.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A rendőrséget és a mentősöket is riasztották a balesethez, akik a bajba jutott férfi életét már nem tudták megmenteni. A családfő hősiességének köszönhetően a kislányt időben kórházba szállították. Jelenlegi állapotáról sajnos nem adtak tájékoztatást.

„Reza beugrott és megmentette a lányt, de sajnos magát nem tudta megmenteni, mivel nem tudott úszni. Ez is mutatja, hogy Reza mennyire önzetlen volt, és ezt mindennap megmutatta. Barátnőjét és 19 hónapos kislányát hagyja hátra, valamint rengeteg barátot és kollégát, akik mindannyian családtagként tekintettek rá” – nyilatkozta gyászoló családja.

Lelki társa, a kisgyermek édesanyja egy adománygyűjtő oldalt is létrehozott a hős férfi emlékére, hogy elegendő pénz összegyűljön holttestének az átszállítására az iráni Shirazba, hogy családja mellett nyugodjon békességben – írja a Mirror.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?