KÜLFÖLD

Horror a hullámvasúton: férje szorításából zuhant a mélybe az édesanya

Kétéves gyermekének a születésnapját ünnepelték a vidámparki látogatással.
  • Szerző: Ripost

Egy 32 éves nő vesztette életét, miután a francia Szent Pál Vidámpark egyik hullámvasútjáról menet közben leesett. Korábban, 2009-ben is hasonló módon vesztette életét a vidámpark egyik látogatója ugyanazon a hullámvasúton.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nő férjével, gyermekével, nővérével és édesanyjával azért ment a vidámparkba, hogy megünnepeljék kétéves kisfia születésnapját. A férje kétségbeesetten próbálta megragadni a lábát, miután átcsúszott a biztonsági rúdon. Végül nem tudta megmenteni kedvese életét.

„Egy borzalmas sikolyt hallottam meg. Közelebb mentem és akkor láttam, hogy egy véres nő terül el a földön. Nem mozdult, szörnyű volt. A gyerekeim a körhintán voltak. A lányom látta, ahogy a hölgy az egyik kanyarban kizuhant. Rendkívül sokkoló” – nyilatkozta Priscilla a park egyik látogatója a Daily Mail oldalának.

Egy másik szemtanú arról számolt be, hogy a vezetőség, még a történtek fényében sem zárta le a parkot, hanem csak az érintett területet. A 35 éves nő azt is hozzátette, amikor meghallotta a sikolyt, azonnal a hullámvasúthoz rohant, amin a gyerekei ültek.

„Az egyik utas leesett a hullámvasútról menet közben. A baleset szombaton 13:45 körül történt. A helyszínen a tűzoltók – akik elsőnek érkeztek a helyszínre – hiába próbálták újraéleszteni az áldozatot, már nem tudták megmenteni. Ebben a balesetben senki más nem sérült meg” – árulta el a park sajtó szóvivője.

Egy szakértő szerint az eseményt az áldozat „nem megfelelő viselkedése” okozhatta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?