KÜLFÖLD

Hónapjai vannak hátra a rákos apának: kemoterápia közben érte élete legboldogabb pillanata

Egy német kezelésre gyűjtenek, hogy meghosszabbítsák a férfi életét.
  • Szerző: Ripost

Teljesen tönkretette a boldog családot, miután a fiatal apuka „gyomorfájásai” gyógyíthatatlan rákká változtak, néhány hónappal azután, hogy feleségül vette élete szerelmét és már úton volt első közös gyermekük is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Adam Gray (33) tavaly nyáron gyomorpanaszaival orvoshoz fordult, akkor derült ki, hogy gyomorrákja van. Néhány nappal később közölték vele, hogy ritka és gyógyíthatatlan daganattal küzd és csak hat hónapja van hátra az életéből. Ekkor már gyönyörű felesége, akivel 11 éves koruk óta ismerték egymást, hét hónapos terhes volt.

„Arra készültünk, hogy üdvözöljük első lányunkat. Akkor úgy éreztem, hogy a világom összeomlik. Fiatal és fitt ember voltam, minden reggel kilenc mérföldet kerékpároztam, és minden hétvégén fociztam. Két nap alatt a teljes életem a feje tetejére állt kezdte az apuka a Daily Star oldalának.

Néhány vizsgálat után kiderült, hogy a férfi gyomorrákja átterjedt a hasnyálmirigyére, a májára, a tüdejére és a nyirokcsomóira is. Adam azt is elárulta, hogy a daganat legalább két éve agresszív módon terjedt az egész testében.

Az apuka tíz és fél hónapot töltött kemoterápiával, ami során 12 cikluson ment keresztül, de a daganatok továbbra is növekedtek a testében, akadt 11 és 5 centiméteres nagyságú is.

A kemoterápia során napokon és heteken keresztül képtelen volt aludni, a fájdalmak fájdalmát élte meg, de ott lehetett lánya születésénél, amire mindennél büszkébb.

„Akkor is kemón voltam, ami szörnyen megviselt. De Amelie lányom születése volt életem legjobb napja. Hihetetlen volt. Életem legboldogabb pillanata. Megvolt a gyönyörű örömcsomagom, és azt hiszem, hogy ez mindent megváltoztatott az életem szempontjából” – tette hozzá Adam, aki azóta is küzd az életéért, de családjára összpontosít, mert minden egyes pillanatot velük szeretne megélni.

Jelenleg a család gyűjtésbe kezdett, hogy a férfi részt vehessen egy németországi kezelésen, ami meghosszabbítaná az életét. A justgiving adománygyűjtő oldalán a kijelölt 5000 fontból (közel 2 millió forint) már 4705 font összegyűlt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?