KÜLFÖLD

„Hitvány” – gyalázatos dolgot művelt az édesanya holttestével a rendőr

A férfi testkamerája ráadásul rögzítette a borzalmas esetet.
  • Szerző: Ripost

Kábítószer-túladagolásban hunyt el a 34 éves Elizabeth Baggett, akinek házához kihívták a rendőrséget. A kiérkező rendőrtisztet később az áldozat családja borzalmas dologgal vádolta meg: azt állították, hogy a 27 éves David Rojas meggyalázta lányuk holttestét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az ügy keddi tárgyalásán kiderült: Rojas testkameráját megvizsgálták, ami bebizonyította az igazságot. A családnak sajnálatos módon igaza volt, és a rendőr megpróbált közösülni Baggett holttestével.

Rojas levetkőztette Bagett holttestét, majd megfogdosta, melleit markolászta és a mellbimbóit csipkedte.

„Miközben a lányom gyászoltam, rá kellett jönnöm, hogy épp az az ember gyalázta meg a holttestét, akinek védenie kellett volna őt és minket egyaránt. Mérhetetlenül dühös vagyok, amiért ez az ember ilyen tiszteletlenül bánt egy másik emberi lénnyel, a mi Elizabethünkkel, és amiért egyáltalán nem gondolt rá, hogy ő valakinek a lánya és unokája, és ő maga is egy anya”– nyilatkozta megtörten az áldozat édesanyja, Janet.

Közzétette: Elizabeth Baggett2016. június 16., csütörtök

A gyászoló nő elmondta: retteg, hogy a képsorokat valaha újra meg kell néznie, ugyanis azóta is rémálmok gyötrik az eset miatt.

Apja felügyelete mellett Baggett hatéves kisfia is megszólalt. A kis Preston egyetlen szóval jellemezte anyja holttestének meggyalázóját: hitvány.

A tiszt ráadásul tagadta a tettét, sőt állítása szerint lekapcsolta testkameráját, amikor kettesben maradt a holttesttel. Ami igaz is, de a kikapcsolás után még két percig aktív maradt a készülék.

Enjoy life you deserve it ?

Közzétette: Elizabeth Baggett2019. szeptember 16., hétfő

A hullagyalázás miatt elítélt Rojas tárgyalásáig szabadlábra helyezték húszezer dolláros (közel hatmillió forintos) óvadék ellenében, a későbbiekben három év börtön várhat rá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?