KÜLFÖLD

Hihetetlen csoda: lehetetlennek tartották, mégis teherbe esett a meddő nő a karantén alatt

Már szinte lemondtak a családalapításról, amikor a sors közbeszólt.
  • Szerző: Ripost

A 29 éves Lauren Aitken soha nem gondolt arra, hogy képes lesz teherbe esni, pláne nem a világjárvány kellős közepén.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A fiatal nő ugyanis párjával több éven keresztül próbálkozott, hogy kisbabájuk lehessen, de aztán végső elkeseredésükben orvoshoz fordultak.

A szakértők a párnak a mesterséges megtermékenyítést ajánlották, ám azt áprilisban fel kellett, hogy függesszék, miután Skóciában is megjelent a koronavírus.

Lauren, aki jelenleg hat hetes terhes, hihetetlen boldogsággal mesélt a brit Metrónak csodával határos történetükről.

„Olyan sokig vártam, hogy pozitív legyen a terhességi tesztem, hogy szinte sokkolt. Nagyon kellemes meglepetés volt, amire egyáltalán nem számítottunk. Persze már nagyon régóta szerettük volna, hogy kisbabánk legyen” – nyilatkozta Lauren.

Greg, a boldog édesapa rengeteg támogatást nyújt párjának. A férfinak körülbelül egy hétbe telt, mire képes volt elhinni, hogy megtörténhet velük ez a csoda. Laurennek a közelmúltbeli korán félbeszakadt megtermékenyítési folyamat miatt, és korábbi vetélései miatt a kórház vállalta, hogy ellenőrzött környezetben megvizsgálják.

„Figyelmeztettek, hogy a kórházba egyedül mehetek csak a koronavírus veszélye miatt. Így furcsa volt a légkör és különféle helységekbe szigeteltek el. Azonban nagyon kedvesek voltak velem és az ellátásra sem lehetett panaszom” – nyilatkozta a lapnak Lauren.

A nő kicsit igazságtalannak érzi, hogy férje nem lehetett vele a vizsgálatok során, hiszen Greg is nagyon szeretett volna már egy kisbabát, de megérti, hogy most így alakult. Továbbá reméli, hogy hamarosan együtt mehetnek majd ultrahangvizsgálatra, ahol megnézhetik majd jövendőbeli gyermeküket.

Az orvosi vizsgálatok egyébként megnyugtató eredményt hoztak, a terhességgel minden rendben és a magzat is jól fejlődik.

És ezeket olvastad már?